2012-03-31 ? 16:15:25

Gammalt fast nytt!



Köpte lite nyss te igår på ICA coh passade också på att köa en till likadan kruka till blomman jag fick av mamma. Sen idag gick jag ner till lions och kikade runt efter fina och anvämndbara prylar! Dock kom jag dit typ 10 minuter innan dom stängde, så det blev bara dessa förtjusande små koppar med tillhörande fat!

Jag tycker dom är otroligt charmiga! Jag gillar ju lite "old fashion" prylar, och tycker om att blanda gammalt och nytt. Nästa gång så ska jag kika efter ikadana glas som det finns hemma hos mormor. Jag bara älskar dom glasen, det är sån känsla i sånna gamla glas tycker jag! Känns lixom mysigt att dricka ur dom. Om jag inte hittar precis sånan som jag vill ha, så ska jag försöka lirka lite mer mormor haha! ;)

2012-03-31 ? 16:10:40

Fick en Orkidé av mamma i påskpressent ♥



Så nu har jag två stycken helt underbara Orkidéer i köksfönstret ♥...



2012-03-31 ? 15:54:13

Ibland är det vansinnigt roligt att få post ♥

2012-03-28 ? 14:37:14

Vi fick lite extra benutrymme på bussen!

2012-03-27 ? 22:58:59

Moviestar!

Haha, min lilla Fiffi ska eventuellt bli tv stjärna! Får svar om det i morgon!
Vore ju väldigt roligt faktiskt om dom ville använda henne i sin inspelning.
Min lilla puckie, tjäna ihop lite egna pengar för första gången på 9 år ;)

2012-03-27 ? 13:00:35

Yesterday was awsome!

2012-03-26 ? 18:58:57

Mina vackra blommor ♥







2012-03-26 ? 18:19:37

Föreläsning om Empati.

Idag har jag och Fideli varit på en väldigt intressant föreläsning! Det var en Präst som föreläste om empati. Det låter kanske jätte tråkigt, men det var det verkligen inte! Jag tyckte till och emd att det var tråkigt att det inte var längre! Jag hade gärna suttit i flera timmar till och lyssnat på Lars som prästen hette. Han har arbetat som sjukhuspräst i massor av år, och det var så intressant att höra honom prata! Vilken klok människa!

Han har verkligen fått mig att tänka över en hel del i mitt liv, och hur jag ska bemöta människor, och hur jag själv vill bli bemött! Den där föreläsningen är något som alla borde få gå på! Så otroligt givande och jag rä så himla glad att jag fick möjlighet att vara där idag! Kände att jag var tvungen att skriva detta haha! :)

2012-03-25 ? 14:04:26

Spegel spegel på betongväggen där..

Nu på förmiddagen kom min bästa kompis Majas, pappa hem till mig för att borra i betongväggen! Och hjälpa mig att få i skruven och få upp spegeln! Jag är så tacksam över att Rolf tog sig tid och gjorde sig besvär med att komma och hjälpa mig med detta! Tusen tack Rolf!! <3

Nu sitter jag i alla fall på bussen på väg till jobbet! Dom frågade förra veckan om vi kunde jobba på söndagen istället för i fredags, vilket jag inte alls hade någonting emot! Mycket skönare att få lite sammanhängande ledighet än lite mer utspridd :)! Så idag ska jag jobba med en av världens bästa kollegor, nämligen Joanna!! Och i morgon blir det jobb med den andra av världens bästa kollegor vilket inte är någon mindre än självaste Fideli som är min allra bästa vän i hela vida världen!!! <3

2012-03-25 ? 10:39:02

Irritation över påhittet om tiden

Jag fattar inte varför vi är tvungna att stöka till det så jäkla mycket, med det här med sommar och vintertid.. Asså jag fattar ju själva idéen med att det ska vara ljusare. Men jag gillar ändå inte det där.. Som nu är det ju sommartid, varför kan det inte alltid vara det för??

Jaja, nu ska jag inte ligga och reta upp mig över idiotiska idéer med tiden.. Utan nu ska jag hoppa in i en dusch, så jag är färdig när Rolf kommer! Det kommer bli såå fint när vi får upp spegeln!!

2012-03-24 ? 22:17:03

Tack min kära storebror <3

Jag är så glad!! Äntligen sitter tv-hyllan på plats! Det var egentligen karslokens uppgift att fixa detta.. Men han får sättan ändan ur vagnen.. Så det var lika bra att ta tag i saken med egna händer! Så nu har denna lördagkväll spenderats tillsammans med min storebror och hans yngsta dotter Viktoria, och vi har fått upp hyllan på väggen efter mycket om och men..

Finns inte ord för hur skönt jag tycker att det är! Innan har den övre hyllan stått nere på golvet framför golvhyllan. Så det har varit ett riktigt elände att städa här hemma. Nu är det bara spegeln till hallen som ska upp på väggen! Och troligtvis kommer Rolf och hjälper mig med det i morgon, det är nämligen betongvägg där. Och Rolf har en betongborr!

2012-03-24 ? 18:43:45

Shopping...



Köpte massor med födnödenheter idag! Bland annat denna supersöta diskborsten och dom där grytlapparna och handsken. Men allt det andra var mest bara tråkiga saker så som disktrasor, tvättmedel, disksvampar, och lite att äta och sådär. Så det är ju inte så kul att se på bild haha!

Och just! jag köpte ett helt gäng med expanderskruvar, så nu ska ta mig fan hyllorna upp på väggen!!! Hoppas bara att min bror kan komma hit idag, förut när jag pratade med honom sa han att han kanske kunde komam i morgon istället? Men jag tror inte det tar så lång tid att skruva upp dom om jag ska vara ärlig. Så ska ringa och tjata lite på honom senare...

Sen har jag också skrubbat i badrummet, diskat, städat upp lite och massa annat! Och inte nog med det, jag tig även en vända ner på ICA för att handla smör, bröd, ost, youghurt och massa annat.. Och en jätte fin blomma! Den ska jag försöka ta några härliga bilder på i morgon med systemkameran, när det är ljust ute! Den är verkligen jätte fint, och passar helt perfekt i min tomma kruka som jag hade här hemma!

2012-03-24 ? 15:54:20

Mollyskruv!!

Har inte gjort något vättigt alls idag känns det som. Förutom att fika men min älskade bästa vän förståss..!!

Nu sitter jag i bilen med mamma och pappa, påväg till arninge! Ska handla mollyskruvar så min bror kan hjälpa mig med dom där nedrans hyllorna senare idag :)! Sen ska jag väl handla lite annat smått och gott också när jag ändå är här! Vi får se vad det kan bli..

Återkommer lite senare om vad som inhandlats och hur det gått med hyllorna sen :)!

2012-03-23 ? 21:02:03

Häst & Ryttare har skrivit fel namn..



Ganska irriterande om jag ska vara ärlig, att tidningen har skrivit att det är min syster Sandra som tagit
bilden på våran storasyster My och inte jag.. Min syster Sandra har inte ens något med artikeln att göra..
Så jag fattar inte vad dom fick in hennes namn ifrån? Men det är iaf jag som tagit den lilla bilden..

2012-03-23 ? 20:50:56

blomster.. ♥



Fick tre stycken blomskott som mamma tagit på en av sina blommor hemma.
Tror att dom kommer bli jätte fina i mina underbara krukor så fort dom växt till sig lite!

2012-03-23 ? 17:57:16

skostället ♥



Nu är det på plats och det passar helt perfekt!
Precis som jag trodde.. ♥

2012-03-23 ? 16:44:39

Äntligen är skostället i min ägo <3

2012-03-23 ? 13:44:49

*hoppas, hoppas*

Ringde pappa nyss, och frågade om han kunde svänga förbi efter jobbet och köpa det där skostället till mig. han skulle se vad han kunde göra. Eftersom det är lite otympligt att ta med sig på bussen för mig.. Så vore det jätte bra om han kan svänga förbi och köpa det. Hoppas hoppas hoppas!!!

jag vill ju så gärna ha det!
Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!

2012-03-23 ? 13:30:59

Jag ska unna mig skostället iallafall!

Idag är det löning! Man längtar så tills löningen varje månad, men när dagen väl är där och man siter mitt i ett hav av räkningar.. Ja då är man inte lika lycklig åt att det är löningsdagen, som man trodde. Samma sak är det varje månad.. Man inbillar sig att man kommer släpa hem storkovan och att alla räkningar gått upp i rök, så att man för en gångs skull kan få shoppa loss som en dåre i närmaste centrum eller stad!

Trotts att jag sitter här fattig, efter att ha betalat alla räkningar så tänker jag unna mig det där tjusiga skostället från indiska den här månaden. Och sen har jag pratat med Rolf idag, Han ska komma och hjälpa mig att skruva upp hallspegeln på söndag. Och kika på hur man ska skruva upp hyllorna till hallen på bästa sätt. Och även ta en titt på tv-bänken. För jag står verkligen inte ut längre! Jag vill ha ordning och reda och inte bo i ett kaos!

Juste Rolf är en av mina bästa kompisars Maja´s pappa. Jag bodde vägg i vägg med den familjen i 16 år. Och dom känns som familj till mig hela högen. Och snäll som han är så ställer han sju självklart upp och hjälper en liten väldigt ohändig tjej som mig..

Sen hoppas jag att jag har möjlighet att unna mig en härlig vårjacka, coh någa snygga toppar också! Och kanske några schyssta pumps och klackar? ..Vill ju också ha ett par nya snygga ridbyxor också.. Men ja vi får se vad jag lyckas unna mig den här månaden. Men skostället SKA jag ha!

image description
2012-03-22 ? 22:38:19

Älskade Toddyhästen och jag från idag..♥





























2012-03-22 ? 11:04:06

"Idag är det Torsdag, i morgon fredag. Skönt med helg snart?"

*..mobilen ringer hysteriskt..*

..Jag vaknar till lite lätt och grabbar tag i telefonen,
tittar på den känner inte igen nummret.. svarar släpande...

- Hallåå....?

- Hej är det Natalie jag pratar med?
(kvittrar en pigg mansröst i andra änden..)

- Jaa..?

- Jag heter Rickard och ringer från Svensk Fondservic!
Idag är det Torsdag och i morgon är det Fredag! Skönt med helg snart eller?

- ...Jag har helg!

- Jaha, har du helg redan?
..Då kanske jag ringde och väckte dig?

- J-a, det gjorde du..

- Men det här jag ringer om är så viktigt! Du vet det där oranga kuvertet
som du har fått hem i brevlådan? Din premiepension?

- ÅÅhh Neeeeej....(!) Det här orkar jag inte nuuuu...

- Hehe.. Okej, ja vi återkomer en annan dag då!




2012-03-21 ? 23:29:42

Fantastisc..♥!









Här ovanför är lite bilder jag har tagit nu idag. Så bjuder på dom helt enkelt!

Idag har det för övrigt varit en toppen dag på jobbet! Jobbade med min kära Joanna, och bortsett fårn en liten smågrej så har hela dagen varit awsome! Jag tycker verkligen om mitt jobb så otroligt mycket! Och jag har dom två allra bästaste kollegorna i hela vida världen!!!

Men i morgon börjar ledigheten igen, ska ändå bli skönt att få ägna sig helt åt sig själv och sina egna intressen. Och torsdagarna är ju dom bästa dagarna på hela veckan, eftersom det är Toddy-dagen! Den där hästen har verkligen trängt sig in i mitt hjärta. Han ger så himla mycket tilbaka när man väl gör rätt och förtjänar det! Det är så himla roligt, och vi börjar verkligen hitta knapparna hos varandra nu. Och han känns bara bättre och bättre att rida hela tiden! Så jag fasar verligen för den dagen då dom inte behöver mig längre. Men det dröjer förmodligen, eller ja förhoppningsvis :)!

Och i morgon har jag förmodligen en fet Toddy-bildbomb att bjuda på!
För i morgon följer Tessan med mig till stallet och ska fota oss, så hoppas hoppas hoppas att Toddy går lika bra som han gjort på senaste tiden! I morgon ska det dessutom vara bra väder, så då är det ridbanan som gäller! Love it! Ska också fråga stallägaren om det är ok att jag rider lite på åkern för att få lite fina bilder :)

2012-03-21 ? 12:23:11

"jag pallar frukt!"

Vaknade väldigt tidigt för att vara jag idag! Så när jag gjort i ordning mig så tog jag mitt pick och pack, för att knata hem till mamma och pappa!

Till min stora förvåning så var det ingen hemma, men som tur är har jag en nyckel dit! Så jag låste upp och knatade in. Jag börjar med att söka igenom både skåp och lådor och till min stora lycka ser jag att mamma köpt massor med frukt!

När jag sedan står och försöker packa bed frukten i min väska, som redan är fullproppad med andra förnödenheter som man kan ha användning för under en arbetsdag så hör jag hur handtaget trycks ned och jag ser någon i ögonvrån, och hör min systers röst som säger..

- vad gör du?

- jag pallar frukt!

Vi pratar lite och sedan trycker vi i oss det som finns kvar av mammas hemmagjorda sockerkaka! Min syster hade precis samma tanke bakom sitt besök som jag. Att ta en runda i kökets alla skåp och lådor. Av någon anledning smakar allt så mycket bättre som finns hemma hos våra föräldrar!

Och katten gjorde sig i te något besvär att komma och hälsa nig välkommen.. Hon hade fullt upp med att sola sig genom glaset från altandörren..

2012-03-21 ? 12:11:20

Drömmar i livet..

Livet är bara till för en sak: Att satsa på sina drömmar.
Det finns liksom inte någon anledning att göra något
annat än just det.


2012-03-20 ? 11:27:37

Smink är en välsignelse..!

Är påväg till jobbet nu, är helt slut efter inatt. Min bror och hans fru kom hem runt klockan fyra då jag äntligen lyckats somna.. Sen satt vi och pratade en god stund! Och min svägerska berättade om olyckan osv.. Sen efter det gick jag hem och sov.

Var tvungen att ställs typ 10 alarm i morse så att jag skulle vakna... Och när jag väl vaknat var jag tvungen att ringa till Joanna så hon kunde se till att jag inte somnade om haha!

Men nu sitter jag iaf här på bussen mot jobbet, dödstrött! Har inte lyckats få i mig mitt kaffe då det varit så sjukt varmt. Men nu tror jag det börjar svalna lite..

Är iaf så otroligt tacksam över att Linda överlevde! För hon hade änglavakt gånger tusen, inte ens helikoptern kunde ju landa där.. Och hade hon studdsat en bit till hade hon studdsat rakt in i en klippa... Tack tack tack tack för att min svägerska överlevde! När jag först fick höra om olyckan blev jag så shockad att jag nästan kräktes. Blev så rädd och shockad på samma gång, så att det resulterade i jordens illamående...

Men men min svägerska lever, och tack gode Gud för det! Och jag ska göra mitt bästa för att hålla mig vaken på jobbet! Smink är en välsignelse, för jag ser inte i närheten så sliten ut som jag känner mig!

2012-03-20 ? 01:34:41

Två brutna armar = sitta barnavakt mitt i natten!

Min äldsta bror ringde mig tidigare. Han undrade om jag kunde komma och vara barnvakt. Det är nämligen så att hans fru har brutit båda armarna i en skidolycka i Österrike.. Min svägerska och en till fastnade i varandras skidor och rullade/studsade ned för ett stup.. Min svägerska ramlade ned tre hundra meter och den andra "endast" hundra meter. Det tog tydligen två timmar innan ett räddningsteam kunde komma fram till henne, och ytligare en och en halv timma att få henne ned till en plats där helikoptern kunde plocka upp henne. Som pricken över i:et så blev det såklart för dåligt väder så att helikoptern inte kunde ta sig hela vägen upp dit dom befann sig.. Helt galet! Men hon klarade sig i alla fall med endast armarna brutna, tur i oturen! Men i natt så har hon flugits hem till Sverige, men eftersom man inte får ha gips när man flyger så var dom tvungna att klippa upp hennes båda gips.. Så nu har min bror åkt till sjukhuset för att vänta med henne tills hon får nya gips igen. Så här sitter jag, barnvakt mitt i natten.. Lite lagom spontant sådär..! Och i morgon ska jag jobba igen, lär vara sjukt trött, och jag som har så svårt att sova borta. Men lite hemma är det ju, med tanke på att min bror bara bor 50 meter ifrån mig. Och eftersom vi är familj så är det lite hemkänsla också. Och anledningen till att det inte finns några radbrytningar på detta inlägg är för att jag sitter på en mac dator... Och på den har jag inte lyckats klura ut hur man gör här på blogg.se.. Lite frustrerande faktiskt!
2012-03-20 ? 00:50:42

Yesterday´s - Quality time..♥

2012-03-19 ? 19:40:01

Fidelis kaffeblåsa...

Bjuder på en bild från i lördags när Fidelis kaffe blåsa hade fått nog! Hon till ringade mer tid sittandes på utedasset än med mig och hästarna.. Och hon skyller allt på mig och mitt kaffe!!!

Hur skulle oskyldiga jag kunna tvinga henne att dricka kaffe i sådana otroliga mängder som hon hävdar!?!

2012-03-19 ? 19:31:53

Kaffeblåsa!

Av någon underlig anledning så blir både jag och Fideli helt hysteriskt kissnödiga när vi är på jobbet.. Fideli hävdar att det är på grund av mitt obotliga kaffeberoende, och att jag tvingar henne att dricka en kopp också? Vilket faktiskt inte är sant!

Men nu har det här kisseriet gått över styr, och Fideli har fått nog! Nu hotar hon med att sticka in ett sugrör i blåsan och tömma sig i en Ica-påse! Jag ska aldrig mer bjuda henne på kaffe!!

Bjuder på en bild på mig och min kaffemugg!

2012-03-18 ? 22:26:41

onödigt vetande om mig

Visste ni att...
  • Jag får huvudvärk om jag inte druckit kaffe på morgonen.
  • Jag blir extremt irriterad om disktrasan är slemmig..
  • Jag har en hudsjukdom.. och medicinen gör att jag inte får sola.
  • Jag är hysteriskt rädd för spindlar, kan inte ens se bild på dom..
  • Jag har jobbat på GAME som är en data och tv-spels affär.
  • Jag gick inte ut gymnasiet, trotts att jag gick på tre olika skolor
  • Jag är näst yngst av 6 syskon.
  • Jag blev faster när jag var 11 år gammal.
  • Jag älskar gameldagsa saker.. Speciellt klänningarna och frisyrerna!
  • Jag är 50% amerikan och 50% finsk?
  • Jag skulle vilja ha en islandshäst någon gång i framtiden!
  • Jag och min sambo varit tillsammans i typ 4 år.
  • Jag kolla på antikrundan varje vecka haha!
  • Jag älskar gosedjur, fortfarande..!
  • Jag i hemlighet skulle vilja åka på typ 1700-1800 tals lajv.. haha!
  • Jag har typ 20 sjalar men bara använder typ 2st!
  • Jag har svårt att skiljas från gamla kläder och prylar..
  • Jag har spelat både innebandy och golf?
  • Jag för några år sedan fick för mig att bli jockey, trotts att jag inte gillar att rida för fort!
  • Jag inte vågar sova utan min bettskena jag fick när jag tagit ut tandställningen..
  • Min bästa vän Fideli bara var 11 och jag 14 då vi lärde känna varandra?


2012-03-18 ? 21:13:43

Söndag, position soffläge..

Idag har det varit en riktig "ligga i soffan och göra ingenting" dag! Så fantastiskt skönt! Har inte ens varit utanför dörren idag. Men troligtvis måste jag masa mig ner till Statoil och köpa mjölk, så jag inte står utan i morgon bitti då jag ska till jobbet. Det vore en riktig mardröm!

Det enda vettiga jag gjort idag är väl att jag plockat lite lätt i köket och bäddat sängen. Annars har det varit soffläge för hela slanten! Har äntligen lyckats hitta dom sista avsnitten på true blood också, så kollade två avsnitt i morse. Sen blev lägenheten stormad av ett gäng grabbar och efter en stund växlade vi till TV4 och kollade hockeyn! Sjukt nice med 3-0 till AIK! Sen har jag och min karlslok kollat ett avsnitt av Sopranos.

Nä nu orkar jag inte skriva mer,
Bloggar från mobilen.. Från soffan såklart ;)!


2012-03-18 ? 01:11:52

urk..

Urach, ibland blir man så ledsen när man får syn på vissa personer som verkligen har såret en. Jag blir så ledsen att jag mår illa.. Hur kommer det sig att vissa beter sig som riktiga idioter? Jag önskar så att det aldirg någonsin hade blivit såhär. Men jag har iaf gjort mitt bästa i den här situationen, men det är bara så tråkigt att man ska bli kallad elaka saker utan att ha gjort något fel?

Men sånt är tydligen livet. det är bara ta några djupa andetag och vandra vidare på livets stig. Med elelr utan vissa människor. Jag förstår bara inte vart dom får all ilska ifrån? Hur dom orkar, och hur dom har mage att bete sig illa mot folk som bara försökt att ställa upp och göra dom en tjänst? Nä jag fattar verkligen ingenting. Jag önskar bara att jag kudnde få det ogjort. Att jag aldirg hade försökt att hjälpa till. men nu är det jag som sitter här 11.000:- fattigare, med en skrothög. Jag komemr aldirg att få tillbaka dom pengarna. Jag förstår bara inte hur man kan göra såhär mot sin egen lillasyster. Men jag kommer växa och bli strakare, med eller utan en storebror som försökt att blåsa mig.

2012-03-18 ? 00:49:00

Bilder från dagen...♥


Fideli har mockat färdigt hagen till lösdriften!


Naranjos "hemliga" självdestruktiva beteende, ge sig själv elstötar på näsan!


Tre så fågelholkar...♥


Dojjan...♥ Molly och Hamlet i bakrunden, Hamlet är så lik Bella här!


Världens vackraste lilla solstråle Molly...♥


Fidde har just vattnat hästarna, i hopp om att dom ska växa lite , speciellt Knasen! Men han växer nog bara på bredden..


Naranjo och jag påväg ut på en ridtur i solnedgången...♥


På återseende allihopa, nu sticker vi!

2012-03-17 ? 13:48:26

horse horse horse

Ska snart till stallet, idag ska jag ju ta hand om syrrans hästar eftersom hon har åkt till småland. Hoppas på att Fideli och jag kan rida ut, det vore så roligt att rida ut som i gamla dagar. Shit vad vi hittade på sattyg när vi var ute och red i stora skogen!

Uppdaterade ju inget om Toddy igår, men det var väl mest för att det inte fans så mycket att säga. Vi skrittade slingan, för att hästarna skulle få jobba i lite upp och nedförs backar. I början var Toddy rätt jobbig och seg, men sen eftrer ca halva rundan blev han ganska fin och hade helt plötsligt en väldanms massa frammåtbjudning! När vi kom tillbaka så travade jag några varv ute på ridbanan. Och han kändes jätte fin!

Nu dröjer det väl ända tills på tosdag innan jag rider Toddy igen, urk..! Så trist att jag bara kan ha honom en dag i veckan... Men jag är tacksam över dom veckorna då jag kan ha honom oftare. Och idag ska jag ju verkligen inte klaga, jag har ju 4 st fantastiska hästar i mitt våld idag ;) Haha! Fast det är bara Naranjo jag ska rida.

Jag tar med mig kameran, så kanske bjuder på lite bilder senare..
för övrigtså bjuder jag på en mysig liten post it lapp, med ett mysigt budskap!



2012-03-16 ? 20:20:22

lite vill ha saker till lägenheten ♥

















2012-03-16 ? 12:58:11

koka kaffe på spisen

Just nu sitter jag och väntar på att vattnet ska koka upp så jag kan göra kaffe! Jag är inte trevlig förens jag fått i mig kaffe på morgonen. OCh för min karlsloks egen skull är det bäst för honom att mjölken räcker. Annars ska han få smaka skit ikväll sen.. Igår höll jag på att få sprunk på honom..

Jag vaknade på mrogonen, låg och drg mig en god stund i sänegn innan jag beslutar mig för att jag ska gå upp. När jag väl gör det är ju kaffe det första jag tänker på. Men då upptäcker jag till mig stora förvåning att spisen har stått på sen min karslok åkte iväg på morgonen, på högsta värmen! Plus att det låg en stor tändare proppfylld med gas i, som vi använder till att tända ljusen med, ni vet sån där med lång hals?

ja som ni förstår blev jag ju helt hysterisk och skickade ett hyffsat otäckt sms.. Jag kunde ju faktiskt ha dött, om det hade gått illa. Nu har jag ju tack och lov mina fina skyddsänglar som ser till mig. Men ändå, som sagt!

Jag förstår inte hur svårt det kan vara att ta lite ansvar?
Klart jag fattar att han hade bråttom, men är det en anledning till att lämna plattan på?
Aja jag ska inte sitta här och hettsa upp mig över det där idag igen. Då blir jag bara sur.
Sörplar istället i mig mitt kaffe som förövrigt är klart nu! och mjölken räckte.'


2012-03-15 ? 23:23:03

Mina burkar jag köpte förra veckan och lovade att visa <3

2012-03-15 ? 21:57:26

En torsdag i stallet..





















Idag åkte jag Pernilla Wimla och Ruben ut till stallet. Tiden bara flög iväg kändes det som! Jag evt inte vad som hände? Wilma och Ruben lekte med Bilbo ute på ridbanan, sen var det Pernilla coh Gretas tur på ridbanan. Dock hann jag tyvärr inte fota dom eftersom jag gjorde i ordning Toddy under tiden.

Toddy kändes ganska fin idag, inte lika fin som senast men helt okej var han idag, dock blev han lite väl taggad eftersom  vi hoppade det lilla hiundret som stog på ridbanan också. Vi fokuserade inte på mycket annat än formen och tempot idag. Red inte heller speciellt länge. Tänkte att jag rider lite hårdare i morgon om inte jag och pernilla rider ut på långtur förståss!

Jag hade även dom rosa benlindorna på Toddy idag, som ni iiof ser på bilderna ovan.. Tyckte att han passade riktigt bra i rosa benlindor! Och jag har en tröjja här hemma i exakt samma färg. Så när det blir lite varmare har jag tänkt att jag ska ha en liten photosession med rosa tema. Ska försöka få tag i ett schabrak i samma rosa nyans.  Det lär dock bli ett litet projekt ;)

2012-03-15 ? 14:40:14

en frisk fläkt!

FIck nyss värsta rycket här hemma! Jag blev helt spattig! Rusade runt och städade och fixade, och det slutade med att jag dammade typ allt som vi hyar här hemma? Inklusive blommorna som fick sig en välbehövd dusch! Så nu har mina blommor ryckt upp sig lite och är så gröna och fina så! Sen har jag öppnat fönstrena och vädrat ur riktigt ordentligt här hemma. Så nu känns luften frisk och härlig. Dock är det lite allt ännu, men men det är sånt man får leva med när man vädrar helt hysteriskt ;)!

Om en liten stund ska jag åka ut till stallet med Pernilla, jag ska rida Toddy som vanligt. Det ska bli så otroligt roligt. Och framförallt skönt att få komma ut till stallet. Att få vara i stallet och hos hästarna är som balsam för själen. I stallet är nog den enda platsen på jorden som jag känner att jag kan vara helt och hållet mig sjäkl. Och den enda platsen på jorden där jag faktiskt är accepterad!

Jag är så glad för att jag lärt känna Pernilla också. Trotts att det är en viss ålderskillnad känns det skönt att ha någon nära som man kan prata om hästar med, som har lite samma tänk som jag. Både när det gäller hästarna och andligheten. Sen är det ju alltid skönt att ha någon som man kan stå och bara babbla med medans man mockar också haha!

Hela jag fylls av sådan otrolig glädje och kärlek när jag bara tänker på hästarna. Hästar hästar hästar hästar. Ja det är vad mitt liv kretsar kring, det mitt hjärta klappar för. Enligt mig finns det inget underbarare! Men nu ska jag skynda mig att byta om och springa hem till mamma och pappa och kasta i mig något att äta. Här hemma ekar skåpen tomma... haha! Måste masa mig iväg och handla senare! Tur att mina föräldrar bor så nära :)

Bjuder ovckså på en gammal bild från 2009 på mig och Naranjo!




2012-03-15 ? 14:28:33

En bättre bild på mna fina kuddar <3

2012-03-15 ? 13:03:32

Lovely <3

2012-03-15 ? 12:59:38

How you see youreself means everything..

2012-03-15 ? 00:08:48

Långhelgen

Jahopp.. Så har man bokat upp, praktiskt taget hela långhelgen ändå! Även fast jag sagt till mig själv att inte göra det! Men det är iof med roliga saker!

I morgon är det Toddy-torsdag som vanligt, sen ska jag ta hand om honom på fredag också. Sen ska jag fixa stallet åt syrran på lördag. Vilket innebär mocka och göra mat åt alla hästarna. Sen ska jag rida Naranjo också. Förhoppningsvis rider jag och Fideli ut tillsamans!

Sen återstår bara söndagen utan min långhelg. Och då ska jag inte göra ett piss! Förutom att ta hand om mig själv och bara lata mig massor.. Trotts att jag bokat upp mig fast att jag sagt att jag inte skulle göra det så känns det skönt. Jag tycker om att planera och veta vad jag ska göra. Och att vara i stallet hos hästarna är ju bland det bästa jag vet! <3

2012-03-15 ? 00:01:45

Kuddarna <3

Här är två av mina nya fina soffkuddar som pappa åkte och handlade åt mig! Finns en till lila i andra änden av soffan också! Är sååå nöjd, i love it <3

2012-03-14 ? 01:04:57

Längtar till långhelgen

I morgon är sista dagen på jobbet för den här veckan, sen blir det "lång ledigt". Ska bli så himla skönt att få vara ledig i fyra dagar.

Få tillfälle att ta till vara på solljuset och värmen! Och inte minst få tid och ork att pyssla om sig själv litegranna. Kanske jag till och med "hinner" läsa lite mer i min nya bok om änglarnas medicin? Och sist men inte minst ska jag såklart tillbringa tid i stallet <3


2012-03-13 ? 21:03:42

Bästa pappsen!!!!!

På väg hem från jobbet, och är så himla glad! Har haft en topps dag på jobbet, och så har pappa åkt och köpt några kuddar till min soffa åt mig! Världens världens bästaste pappa!!

Jag har verkligen gått och suktat efter dom där kuddarna i evigheter! Och nu är dom äntligen mina! Så ska hämta dom direkt när jag kliver av bussen. Ska städa i ordning hemma också så kuddarna får göra sig rättvisa i soffan direkt <3!!

2012-03-13 ? 13:31:31

Attraktionslagen

2012-03-13 ? 12:07:16

Vårskrik !!

Idag är det verkligen vår uta! Så jag bestämde mig för att ta skinnjackan. Hoppas det blir en lika varm och mysig kväll som igår! Gick hem och fikade hos mamma och pappa igår, och hade bara koftan när jag gick över. Och det var så skönt ute!! Hoppas hoppas på samma värme ikväll!! <3

2012-03-12 ? 14:29:27

Smal och smärt till sommaren..?

Fideli och jag kom för en stund sedan överens
om att vi ska bli nyttigare och smalare till sommaren.

Men det började inte speciellt bra...
Jag bad Fideli att plocka fram något gott till fikat,
Och vi har just smällt i oss varsin mumms mumms..

2012-03-12 ? 13:59:12

Ändrade planer!

Idag blev det ändrade planer på jobbet! Skulle jobbat 13.00 - 21.30 men ist jobbar jag 12.00 - 19.00 men det passar mig alldeles utmärkt! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ta hand om mig själv litegranna!

På senaste har jag verkligen satt mig själv åt sidan.. Och jag känner verkligen det i hela kroppen. Känner mig helt slut, utmattad. Som om musten har gått ur mig. Så nu ett litet tag framöver ska jag försöka fokusera på mig själv och försöka pyssla om och ta hand om nig själv. För det behöver jag verkligen nu!


2012-03-12 ? 01:02:59

Renat <3

Efter att jag kom hem från stallet ägnade jag min tid åt tvätten, igen... Hade en bokad tvätt tid fram till kl sju. Så tvättade upp det allra sista av våran tvätt. Jag är verkligen sjukt duktig!

Efter det så blev det till att vika kläder och packa in allt i min lilla byrå, och städa upp lite allmänt här hemma. Men sen efter det blev det till att ta hand om mig själv litegranna!

Tog ett varmt skönt bad och lyssnade på lugn musik och läste tidningen nära, om andlighet i skenet av levande ljus. Så nu ligger jag nedbäddad ren och fin i soffan med flätat hår, nymålade naglar och insmord i body lotion och kollar på sopranos med min karlslok..

2012-03-11 ? 20:02:04

Fler bilder på mig och Toddy från idag <3







2012-03-11 ? 19:59:58

Världens bästa Toddy <3







Idag har det varit en helt sjukt mysig dag i stallet! Jag och Ruben åkte ut med pernilla och Wilma, och vi bestämde oss för att i samlad trupp skritta ned till eke och tillbaka. Ruben och Wilma turades om att rida på Bilbo. Toddy var lite seg och stetig påvägen bort, men påvägen hem vände det och han blev mjuk och följsam för mina signaler.

Eftersom att vi bara skrittade så bestämde jag mig för att rida lite på utebanan. Och jisses vad fin han var idag! Det finns inte ord för vilken bra känsla jag hade idag under ridpasset. Toddy var verkligen MED mig! Kändes som om vi dansade fram! Tyvärr så stog det två hinder och låg lite bommar på utebanan. Och den är väldigt liten så gick mest bara att arbeta runt fyrkanten.. Men ÅÅHHH vad glad jag är! Världens bästa Toddy <3<3



2012-03-11 ? 10:27:14

Jag förlorade kampen mot klockan..

Jag hann aldrig klart med tvätten igår.. Det var helt sanslöst mycket tvätt.. Och under natten har varje litet skrymsle och liten vrå, klädhängare och liten lucka, fått agera klädkrok och torkställ för blöta nytvättade kläder. Jag känner mig sååå sugen på att städa upp här, eller kanske inte?!

Snart ska jag stiga upp ur sängen för andra gången idag. Var nere i tvättstugan och hämtade lite jag hängt på tork där, för en stund sedan. Men snart ska jag kliva upp och hälla i mig en kopp kaffe. Senare idag blir det mer tvättstuga men också Toddy!!!



2012-03-10 ? 20:51:50

Kamp mot klockan!

Tvättstugan är så inte min grej..! Speciellt inte såhär en lördagkväll efter att jag har jobbat hela långs dagen.. Men det är helt sjukt skönt att få det gjort.

Dock så har jag en liten kamp mot klockan.. Maskinerna stängs nämligen av klockan tio.. Och jag ska kasta in två nya maskiner om 15 minuter och försöka få allting torrt!!

2012-03-10 ? 18:20:50

Galna turister!!

Är påväg hem från jobbet och såg just två turister som tänkte knata över motorvägen... Rena självmordet! Riktigt dumt med tanke på att det finns en bro precis intill!

Som tur var så blev dom stoppade av en busschaufför som körd charterresenärer.. Han klev ur bussen och satte stopp för dårskapen.. Dagens hjälte!

2012-03-10 ? 17:04:01

Sistaminuten tvätt..

Tjingeling! Har varit en sjukt kul och bra dag på jobbet idag! Jag har nog bland dom bästa jobben man kan ha :)! Och dom allra bästa kollegorna ever!!

Om en stund bär det av hemåt. Och då ska jag förmodligen släpa mig iväg till tvättstugan och tvätta vårat enorma tvättberg! Vilket jag kanske inte är speciellt taggad på.. Alltid ska jag vänta till sista minuten! Efter att jag tvättat upp den här tvätten ska jag bannemig börja tvätta en gång i veckan!

2012-03-10 ? 16:51:45

Skostället jag bara måste ha!

2012-03-10 ? 14:22:01

Komunikation

Tidigare idag var jag och Fideli helt tysta
och satt för oss själva en lång stund.,
jag satt och glodde ned i min iphone och
utbrast plötsligt utan att egentligen tänka på det.,

- åh herregud..

Och får till svar av Fideli som sitter och
Stirrar ner i sin iphone på andra sidan
bortet..

- ja, jag säger då det!


Det vill jag kalla komunikation på hög nivå!

2012-03-10 ? 01:09:59

Nytt fräsigt nagellack!

2012-03-09 ? 19:10:17

Jupiter...

Visste ni att jupiter har 62 st månar?!
Kan ni tänka er hur det skulle se ut om vi hade 62 stycken månar som snurrade runt våran planet? Helt galet!!


2012-03-09 ? 17:09:49

Shopping

Idag åkte jag som sagt till Täby centrum innan jobbet. Införskaffade lite ny make up så jag kan fortsätta med att se hyfsat anständig ut ;) även i fortsättningen! Fick även lite prover från kicks. Men handlade sedan på h&m då jag tycker dom har ganska bra grejjer till en billig peng. Sen måste man ju snart byta fondation så fort man fått lite sol på sig! Köpte även en liten och supersöt sminkväska! Betydligt behändigare att ha med sig än min gigantiska jag har annars.

Sen har jag lagt undan två kuddar på hentex, dom sista lila! Så ska åka och köpa dom på söndag. Och så köpte jag två burkar på indiska, en för kaffe och en för te. Dom får ni se senare ikväll eller i morgon! På indiska hittade jag även ett skoställ som jag tror skulle passa helt perfekt i våran hall hemma! Exakt samma träfärg också som kroken vi satt upp! Dock var det ganska dyrt.. Men jag SKA ha det.. Dock vet jag inte vad vi ska göra med skostället vi redan har, dock är det alldeles för långt för våran hall så det ser jätte dumt ut. Men har jag fått alla mina pengar på söndag så ska jag köpa det då också!

2012-03-09 ? 12:10:51

Hahaha!

TILL DIG SOM TÄNKT SKAFFA KARL!!

Ursprung ... Den tama mannen har funnits som sällskap och bruksman till kvinnor så långt tillbaks i tiden som vi kan minnas. Användningsområdena har givetvis växlat, allt från jakt och jordbruk till dagens rena sällskaps- och avelskarlar. ... ... När du bestämt dig för att skaffa karl vill vi ge dig lite tips och råd för att förenkla din vardag med mannen.

Det första du behöver tänka på är om du verkligen har tid med en karl. En karl är ingenting man lättvindligt kan lämna bort till vänner och bekanta. Ännu finns inga godkända pensionat i Sverige. Lyckligtvis är karlar idag accepterade i de flesta offentliga miljöer. Det är dock ej tillrådigt att ta med karlar överallt. Exempelvis boutiquer brukar framkalla nervositet och i vissa fall aggressioner. Det är inte ovanligt att man ser oroliga och gnällande karlar väntandes vid kassan.

Även om du anser dig ha tid över till både en och två och kanske tre karlar vill vi inte rekommendera mer än en. Ofta visar de oro och till och med svartsjuka om "matte" bryr sig för mycket om andra karlar!

Kostnader Det är givetvis något som man bör tänka på innan man skaffar karl. Att ha karl är inte billigt. En karl äter mycket och behöver kläder, bil mm. En duktig arbetskarl kan ofta själv tjäna ihop till sitt uppehälle. Har man en skicklig jägarkarl kan han bidra till hushållet med bland annat älgkött. På höstarna kan man till och med se hur karlar beger sig ut i flock för att jaga älg. Se till så att just din karl har tillstånd, dvs. licens, för detta annars bör man inte låta dem löpa omkring hur som helst i skog och mark. Om din karl saknar det rätta intresset för jakt kan du kanske istället träna honom till att bli en skicklig bär- och svampplockare.

Allmän skötsel För att din karl ska få leva ett långt, friskt och lyckligt liv behöver han god mat, frisk luft, daglig motion och någon eller några aktiviteter som inspirerar honom. Tänk även på att hålla din karl vacker. Västerbottenrasen är vanligen renlig av sig och sköter det mesta själv till exempel ansning av skägg och naglar. Tandvård och trimning av huvudhår bör man överlåta till en fackman.

OBS! All kupering är strängt förbjudet i Sverige, sådant kan till och med medföra rättsliga följder i visa fall.


2012-03-09 ? 12:07:47

Fredag..

Jahapp, ikväll ska jag jobba järnet! Ska bli roligt. Men är några timmar kvar tills dess så vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Funderar på att åka till Täby centrum och köpa nytt smink nu eftersom jag har ny hårfärg.

Ja inte bara därför såklart, utan för att mitt smink jag har börjar ta slut. Är inte ledig fören söndag och då ska jag ta hand om Toddy igen! Nu ska jag nog ringa och försöka flörta med syrran till Täby centrum!!

2012-03-08 ? 23:31:30

Video på syrran och naranjo från idag



Sandra och Naranjo idag, och så lite av Ruben och Toddy!
Sandra övade skolor ovan mark med Naranjo idag, dom har inte alls gjort det mycket tidigare, men jag tycker det går riktigt bra för dom! Ibland får han till fina levader, och han är påväg upp i capriolle eller om det nu var courbette. Sen gör han ju enastående stående caprioler också haha! Duktiga är dom iaf!

2012-03-08 ? 23:10:31

Toddy och jag 8 Mars



Jag och Toddy från idag. Dock var det väl inte världens bästa pass, vi har tagit några steg bakåt.. Tyvärr! Men tror det beror på att han har två nya ryttare som hjälper till när hans ägare är bortrest, och så har hans ägares syster ansvaret och rider honom också. Så tror det påverkar våran ridning också.. För gången innan jag red var det k-a-t-a-s-t-r-o-f !! Men i slutet idag gick det faktiskt helt gaaalet bra! Men såklart kom inte det med på film. Så jäla typiskt! Men sånt är livet.

Sen var det så sjukt jäkla dammigt inne i ridhuset att detknappt gick att vara där inne..

Här har ni lite att kika på iaf ;)

2012-03-08 ? 17:17:22

Nu är det klippt!



Idag har jag och Fideli ängnat oss åt mitt hår typ hela dagen.. Vi gick ned på ica och köpte hårfärg och färgade mitt hår. Sen när det var klart så fick hon toppa mitt hår litegrann. Måste säga att jag inte alls trodde att det skulle bli såhär mörkt! helt sjukt! Men aja, man vänjer sig väl. Blev hyffsat nöjd faktiskt. Mörkt passar mig, men jag trivs ju så jäkla bra som blondin så lite ledsen är jag nog haha! Men till sommaren ska jag nog göra lite guldiga slingor eller nått för att lyfta upp det lite :)

2012-03-07 ? 19:58:44

Mörkt eller ljust barr?

Gah!! I morgon ska jag färga håret! Fideli ska hjälpa mig.. Är galet nervös, och har fortfarande inte bestämt mig om det ska bli ljusare eller mörkare. Tycker ju att det är snyggt med både och... Ljust är så jäkla snyggt på sommaren, men mörkt framhäver mina ögon bättre. Plus att jag slipper utväxten..

Åh, nä men jag får snacka med min käre karlslok och se vad han tycker att jag ska göra med barret.. Och så gör jag tvärt om vad han tycker ;) hahaha! Skojjade lite där.. Eller?!

2012-03-07 ? 13:33:32

En fruktansvärd upptäckt!

Gjorde en fruktansvärd upptäckt idag!
Det var en hel skolklass med mellanstadie elever som skulle av bussen på samma hållplats som jag.. Så när jag reser mig upp upptäcker jag till min stora förskräckelse, att marioteten av dom "små" barnen faktiskt är ett helt huvud längre än mig.. Jag som ständigt intalar mig själv att jag faktiskt inte är så himla kort. Lever i min egen lilla fantasi att jag faktiskt är ganska normallång. Men icke! Idag fick jag sanningen slängd rakt i ansiktet..

2012-03-06 ? 23:41:56

Top Model Sverige..

Måste bara få avreagera mig lite, så jäkla besviken på Top Model sverige!!! Såg avsnittet nyss, hur i helskotta kunde dom skicka hem Vicktoria? Visst Rebecka är jätte söt och allt.. Men som dom sa, hon är en riktig "cry baby"... Tycker det är rutten stil att dom behåller henne!

Dom hade a-l-d-r-i-g någonsin accepterat att någon annan betedde sig så som henne.. Men jag tror redan att dom har bestämt sig för att det är Rebecka som ska vinna hela skiten. Tycker det är så tråkigt... Men jag är samtidigt säker på att Vicktoria kommer att ta sig långt på egen hand! Trotts sin diagnos så är hon så jäkla driven och företagsam! Hon är ju en riktig kämpe! Hon är verkligen beundransvärd, och trtts att jag inte alls gillar hennes klädstil tycker jag att hon är sjukt cool och inspirerande!



2012-03-06 ? 23:34:38

Suprise!

Nu ikväll när jag kom hem från jobbet hade min karslok gått lös totalt! han överaskade med att ha gjort amerikanska pannkakor(!) med stekt äpple i kanel och med glass på. Och jag får ju inte glömma, levande ljus! Det är då sannerligen innte varje dag man kommer hem til något sådant, måste jag ju faktiskt erkänna!
Blev glatt överaskad!




2012-03-06 ? 11:19:27

jag älskar ljusrosa <3

2012-03-06 ? 10:30:21

Godmorgon!

Ligger i sängen och börjar snart få bråttom till jobbet.. Hum.. Hur blir det alltid såhär? Jag vill inte alls gå upp men jag måste. Min älskling gick för typ en halvtimme sedan. Det är så skönt att kunna ligga och sträcka ut sig ensam i sängen haha..!

Btw så kom jag på en sak, jag stör mig lite så på människor som snokar hos andra och inte uppger sitt riktiga namn. Vuxna människor?!? Mitt liv kretsar tyvärr inte kring er. Men snoka på du. Men lite intressant bara att du under flera års tid ägnat mig uppmärksamhet i din "tysthet". Trotts att du tycker illa om mig?

Nä nu måste jag verkligen gå upp. Måste hinna packa ihop badkläder också, eftersom det är bad idag! Och idag ska jag jobba med fin fina Joanna, så det kommer bli helt galet bra!

2012-03-05 ? 17:31:59

Ta en treo!

Är på jobbet, och har just hällt i mig en treo i hopp om att livslusten åter igen ska infinna sig.. Men det återstår väl att se hur det blir med det.. Har den där jobbiga veckan i månaden, som vi alla kvinnfolk har ibland.. Och jag önskar den långt åt h******e... Men det är bara hålla ut. Och jag är så tacksam för att jag förmodligen har ett av världens bästa jobb!

Tog för övrigt på mig mina convers för första gången i år! Då jag trodde att det blivit vår.. Men icke, idag skulle det såklart vara kallt ute. Men jag är lycklig åt mina skor ändå. Tänker faktiskt trottsa kylan och börja använda dom regelbundet nu. För jag tänker ha vår nu, vare sig våren vill infinna sig eller inte!

Btw, rekomenderar alla åt att kolla på BBC's program.
Planet earth, life och human planet mfl. Sjukt bra!


2012-03-04 ? 20:20:54

Vi är under Busans vakande öga!





Busan håller ett vakande öga på oss på jobbet så att vi sköter oss, idag var hon tvungen att inspektera Fideli´s matlagningskonster in i minsta detalj! Men hon gör det med stil, skönt tillbakalutad och sjukt chillad sålänge allt är under konstroll vill säga.. För det är säkrast det.. så man inte råkar göra av med några onödiga kalorier tycker hon. För kurvor är ju kvinnligt ;)


2012-03-04 ? 20:14:08

Frostig morgon i början av mars..♥







I morse när jag vaknade och av en händelse råkade titta ut genom köksfönstret så höll jag på att tappa hakan..! Det var så sanslöst vackert ute, men jag hade bråttom.. Så tog ett hastigt beslut om att kameran faktiskt skulle få hänga med mig till jobbet. Sagt och gjort, dock såg jag först senare när jag stog nere vid bussen att jag hade riktigt dåligt batteri, så var tvungen att hushålla med det.

Men det kändes verkligen helt magiskt att vakna upp och kika ut genom fönstret och se hur fantastiskt vackert det var! Vi har ett ganska stort träd här utanför fönstret i köket, och jag utbrast "Men åh herregud!! Älskling, vakna!! Du måste komma och titta på det här!!" Men det hade han ingen lust med alls.. Söndag morgon klockan 09.00 då han låg och dunade som allra bäst.. Men ja, det var hans förlust inte min ;) Men det var så vackert med solen som stog precis bakom trädet, synd att ajg inte hann med att få någon bild på det. Men man kan ju hoppas att det är lika vackert i morgon bitti!



2012-03-04 ? 18:30:24

Ekorre eller typ asfalt?

En annorlunda konversation i morse när jag och Fidde satt på bussen på väg till jobbet..

- Fidde vet du, jag funderar på att färga mitt hår.
Du vet jag är så leds på min utväxt och tror
jag ska färga lite mörkare i någon varm ton.

- jaha? Okej vad för färg hade du tänkt dig?

- öhm jag vet inte riktigt..

- ja men typ "ekorre" eller typ "asfalt"?

2012-03-03 ? 17:16:47

mannsingen handlar på ikea..

Karlsloken är på ikea och handlar grejjer till oss med sin mamma. jag fick stanna hemma.. Ska bli spännande att se vad han kommer hem med? Jag hoppas för guds skull att han har köpt bra saker! Annars finns det risk för att jag blir helt prillig!

Men han känner ju mig, så antagligen har han köppt bra saker.
Man jag tycker det börjar bli dags att komma hem nu, börjar bli otålig!

2012-03-03 ? 16:30:48

Senaste tiden i bilder..



Jag var hemma och var sjuk i influensan, Fiffi den lilla tröttmössan höll mig sällskap.



Pappa skjutsade ned mig på stan när jag va sjuk, för jag fick ett ryck och var bara tvungen att besöka en butik.



Fiffi och jag har slaggat som aldrig förr!



Men jag har inte bara sovit.. Jag har även stirrat upp i taket, och fösökt se snygg ut trotts influensa!



Tillbaka på jobbet och laddar med en stadig kopp kaffe på bussen!



Haft konferanssamtal/morgonmöte med Fideli och Joanna innan jobbet!



Varit på jobbet och haft det awsome <3 vi är världens bästa team!



Jag och Fiffi har slaggat en hel del till.. Och jag har stirrat upp i taket..



Jag fick min efterlängtade bok från bokklubben jag just gått med i! Änglarnas medicin <3



Suttit och väntat på bussen till jobbet i den härliga och sjukt efterlängtade vårsolen <3



Blivit kattvakt åt svärfars katt Birk. Minst 15 år gammal men still going strong!



Räddat en liten duvunge i stallet tillsamans med Pernilla.



Försökt med egoboost för mig själv coh försökt se snygg ut...



Druckigt kaffe med Fidde innan vi åkt till jobbet.. :)



Posat lite med gamle Birkan. Och gosat med den lilla hårbollen...



Druckigt kaffe i vårsolen på mammas och pappas altan :)



Badat och tagit hand om mig själv litegranna och lyssnat på bra musik.



Saknat Maja lite för mycket, och försökt att fläta mitt efet hår och målat mina naglar..
Maja kom hem och gör det åt mig, precis som du brukar!!!

2012-03-03 ? 16:05:44

Äntligen finns det en krok i hallen!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!