2012-06-30 ? 20:34:58

i love indiska ♥

 
Idag när jag var i Täby Centrum med jobbet såg jag att dom äntligen fått in "den där" klädhängaren igen. den har varit slut hur länge som helst nu, och jag har verkligen trånat efter den i en hel evighet nu... Så nu slog jag till.. Vill inte återuppleva den där brutala sorgen en gång till. Det är klädhängaren och jag. Och den komemr bli helt perfekt i mitt sovrum sen det kan jag lova! Koppen vet jag inte riktigt, den är helt underbar den med. Men var nog inte vid medvetande när jag plockade med mig den till kassan...
 
Senare i veckan ska jag nog flytta in i mitt sovrum.
Och jag måste ringa hit Rolf igen så han kan hjälpa mig borra i betongväggen :)!
Rolf är Majas pappa som hjälpte mig att borra upp min spegel i hallen!
 
 
2012-06-29 ? 20:25:27

Vad som helst kan hända!

 
Se så fint det blev med en vitmålad hylla i badrummet! Waow säger jag bara, helt annan känsla!
Sjukt vad lite färg kan göra egentligen. Tidigare tyckte jag att den såg helt förskräckligt ut hyllan altså,
men nu tycker jag faktiskt att den är riktigt söt!
 
Nu ska jag bara få upp mitt nya fina duschdrapperi jag fyndade på hemtex igår också.. Det var lite roligt faktiskt.. Jag strosade in på Hemtex medans jag väntade på att Maja och Daniel skulle bli färdiga och komma och möta mig. Jag gick runt och kollade lite, och en kille som jobbade i butiken kom fram och frågade om jag letade efter något speciellt?
 
- Neeej, inget speciellt.. Jag letar efter allt!
 
svarade jag butiksbiträdet svävande, samtidigt som jag sakta gick vidare in i butiken..
Straxt efter detta drar jag häftigt efter andan och utbrister..
 
- ÅÅåååhh.....
 
Jag hade fått syn på ett perfekt duschdrapepri till mitt badrum. Och det var på 50% !
Jag bara skulle ha det, och det var det allra sista också.. Måste ha varit ödet?
Butiksbiträder skyndade ifatt mig.. och sa självsäkert..
 
- Jasså, du hittade något du gillar?
 
- Jaaa, det här skulle göra sig så bra till min badrumsmatta! svarade jag honom slaigt..
 
Då var han snabb och tog tillfället i akt, och han förde mig vidare, drev mig längre och längre in och vi tvingades kryssa fram mellan korgar och hyllor.. Han hade upptäckt att jag var ett enkelt byte.. Och han tänkte då minsann inte missa sin chans! Jag var fast i hans våld.. Han hade granskat mig från topp till tå och trodde sig veta precis vad jag ville ha och behövde.. Själv var jag helt salig, som uppslukad av butikens alla granna färger och fina saker.. Såpass att jag inte la märket till vad han försökte göra med mig...
 
Plötsligt stannar han, och säger...
 
- Här ska du se!
 
Och han plockar fram en fin rosa kudde, han smeker den och frågar mig vad jag tycker om den?  jag suckar djupt till svar med en längtansfylld blick.. Känn på den säger han, och jag smeker den sakta över de härliga mjuka tyget. Det var en espirit kudde. Till halva priset!
 
Där stog vi, butiksbiträdet och jag och smekte den härliga rosa kudden, vi var som i en annan värld, en annan dimension.. Då någon plötsligt rycker tag i min arm, och jag och butiksbiträdet slungas hastigt tillbaka till verkligheten. Det var Maja, hon såg vad som höll på att hända och kände att hon var tvungen att göra något..
 
- Nehe du! Natalie ska ingen kudde ha.. Inte ens när den är till halva priset..
 
Väste hon vasst till butiksbiträdet, samtidigt som hon drog mig mot sig i min tröjärm...
Butiksbiträdet sökte desperat min blick, men Maja var snabbare... Hon snurrade runt på mig och styrde mig och mitt duschdrapperi mot kassan. Jag tror vi kände lite likadant han och jag faktiskt, den där kudden var speciell.. men kanske en annan gång? Vi hade en fin stund tillsamans, men ibland blir det lixom inte mer än så.. Och det måste man förstå... Men det var obehagligt det som höll på att hända, jag vet knappt ens själv vad som höll på att häda?
 
Men efter att jag betalat mitt duschdrapperi, och Maja styrde mig ut ur butiken hörde vi honom muttra, något om att Maja vad en glädjedödare och sjukt negativ...
 
2012-06-29 ? 18:35:01

Olydig hemhjälp och Robin Hood.

Bussade två monster på min olydiga hemhjälp idag!
 
Här har vi dagens "Robin Hood".
 
Idag har jag minsann inte legat på latsidan, Inte Larsa heller haha! Den stackaren har haft att stå i idag.. Han har nämligen fått bära dörrar och annat ner till mitt källarförråd. Jag har nämligen än en gång tagit tag i "operation-sovrum". Och det går sakta men säkert frammåt. I sakta mak.. Det är väldigt bra att ha starka vänner när man själv är liten och klen.
 
När Larsa burit ner alla sakerna till förrådet så fick jag besök av mina två syskonbarn aka "monstren". Jag tyckte att Larsa latade sig för mycket, så jag sa helt sonika..
 
- Buss på..! ...och pekade på Larsa,
 
Och dom små monstrena gick lydigt till attack! Själv gick jag in i badrumemt och målade om en hylla under tiden. Jag hade ju nämligen varit och "Robin Hoodat" lite hos mina föräldrar tidigare under dagen. Därifrån fick jag med mig, målarfärg till hyllan, en orkidée, min fina antika tvättmaskin, jordgubbar och en söt liten lykta! Sedan när monstrena hade gjort slut på honom, hörde jag två glada stämmor i kör som ropade..
 
- Nataliieee, nu har vi gjort slut på honom! kom och titta då...
 
Mycket riktigt, Larsa låg nedslagen i soffan med två stolta monster som satt på hans rygg. Behöver jag säga att jag som är faster och moster till dessa två, kände en enorm stolthet växa fram i bröstet? Det är kärlek det, på riktigt hög nivå!
 
Hyllan som jag målade under tiden, har jag fått måla i omgångar. Det behövs ett lager till. sen ska jag visa det färdiga resultatet här. Så ni behöver inte vara oroliga, bild kommer ;)! Men utöver hyllmålandet så har jag skrubbat fönstret i sovrummet, rivit bort pappen från golvet och dammsugit. Nu återstår bara att kasta allt skräp där inne, och skura golvet. Sen är det färdigt att flytta in!
 
Men nu ska jag ta tag i bombnedslaget som Larsa, Maja och Daniel har skapat i mitt kök.
Sen ska jag dammsuga hela lägenheten och måla sista vändan på hyllan!
 
 
 
 
 
2012-06-29 ? 15:00:13

Omaka.. :)

 
Jag tycker att omaka saker kan ge ett härftigare och mer intressant uttryck. Sådeså!
Igår blev det iaf att sitta och bubbla med skumpa till fotbollsmatchen!
Här taggar vi inför andra halvlek, visst ser puman sugen ut?
 
 
2012-06-28 ? 16:40:06

Gummistövlar och strålande sol!

 
Bara för att jag är sjuk och har köpt ett par nya fina gummistövlar, så skiner ju såklart solen! Det är så nedrans typiskt asså.. Dessutom har jag fått göra mitt eget kaffe hela dagen idag! Men det var inte så tokigt, jag hade Zandra i headsetet i ca 4 timmar haha, och det var bra längesen! Gud vad jag saknar den tösen <3
 
Om en stund kommer Maja, hon ska skjutsa mig och katterna till uppfödaren igen.
Socker trivs inte här alls, och min lägenhet är nog för liten för att ha två katter.
Känns så sjukt tråkigt, med det blir nog bäst sådär för alla oss tre.. Men gud så jag
kommer att sakna dom små liven.. Men det funkar helt enkelt inte =(
 
 
2012-06-28 ? 01:50:43

fever

Det är inte mycket jag förstår längre känns det som. Jag är bara tvärsjuk och dödstrött. Någon sommar är det inte heller. Så jag har införskaffat ett par riktigt schyssta gummistövlar nu, eftersom det bara regnar hela tiden.
 
Jag har bara varit allmänt "brain-ded" på senaste.
Totalt utmattad är jag av denna jäkla sjukdommen som vägrar släppa sitt grepp om mig. Varje gång jag tror att jag är frisk och gör något roligt, så slår det tillbaka. Så nu ska jag inte göra något alls. Fötuom att häcka i soffan till på lördag då jag ska jobba igen.
 
I morse när jag vaknade och kände hur sjuk jag var, så ringde jag Larsa.
Han tyckte synd om mig, så synd att han faktiskt åkte hela vägen hit för att ta hand om mig! Han kom hit med glass, alvedon och lite annat med. Och så har han gjort kaffe till mig hela dagen. Hoppas jag känner mig bättre i morgon och slipper febern... Pallar inte febersvettas mera...
 
 
2012-06-25 ? 02:18:25

Gamla stan..

 
Idag har varit en väldigt trevlig dag. Trots att det regnet stod som spön i backen, och vi fick stå och gömma oss inhomhus till en början så var det sjukt nice. Jobbigt att traska runt med trasiga skor i vattenpölar dock.. Haha!
 
Men en långpromenad och en middag i stan är inte fy skam. :)
Solen tittade ju fram sen, så vädret blev ju bra ändå!
 
 
2012-06-24 ? 12:33:57

kattigt

Eftersom dom har gjort om hela blogg.se så har jag totalt kommit av mig i bloggandet.
Men det är faktiskt också pågrund utav att det inte ens har fungerat att logga in!
 
Katterna har det bra, verkar trivas riktigt bra. Socker är dock lite tillbakadragen men Lykke är helt crazy! Men Socker bverkar iaf tycka om mig. För så fort någon annan komemr förutom jag så springer hon och gömmer sig.  inte så länge men bara i början. Men inte för mig. Så det känns ju skönt. Sen söker hon lite bättre med kontakt.
 
Lilla Lykke däremot, ja hon kastar sig över vem som helst. Ramlar pladask ned i första bästa knä och flörtar in sig. Den lilla odågan har verkligen inga hämningar och skämms inte för nått! Men dessa två siamestjejjer har evrkligen tagit min lägenhet och mitt hjärta med storm!  Som jag skrattar! Men lite creepy är det när dom absolut måste gå på toa samtidigt som mig... Så sitter vi där och kikar på varandra. Det tycker jag är lite creepy...
 
Annars så har det ju varit midsommar, jag har varit sjuk, i år igen.
Av någon underlig anledning är jag alltid sjuk på midsommar...
 
Sen så i Torsdags red jag Toddy, det gick strålande och Tessan var me och fotograferade.
Så jag bjuder på lite bilder från det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-06-21 ? 11:32:48

MogLykke..?

Mina nyinflyttade missar har börjat känna sig hemma nu tror jag. Socker har krypit fram från sitt gömställe under sängen, och glider nu runt i lägenheten likt en Drottning!  Den lilla däremot kände sig hemma redan från starten. Jisses vilket litet energiknippe!
 
För övrigt är den lilla värsta stalkern... Hon är precis överallt där jag är!
Men jag tycker om det. Men jag förundras över vilka akrobater mian nya katter är!
Dom kan göra bakåtvolter, hoppa högt upp i luften, och massor med annat!
 
Fideli kallar den lilla för Mog, och det dumma är att det börjar fastna..
Men jag funderar på att döpa henne till Lykke.
 
Oj, nu måste jag nog snabba på lite så inte Tessan blir tokig på mig!
Vi ska nämligen ut till stallet och ha en fotosession idag!
 
 
 
 
2012-06-20 ? 00:03:25

Nu är det livat i lyan vill jag lova!

 
Nu är vi tre Prinsessor som trängs i min lilla lägenhet. Jisses, jag är så lycklig!
 
 
2012-06-19 ? 11:28:48

ikväll..

Jahapp... Så har dom ändrat utseendet på hela blogg.se.
Fick en smärre shock! Men provar väl att skriva ett inlägg ändå.

Idag blir det joppa med Fideliss som vanligt, sen ikväll hämtar jag med största sannolikhet hem två prinsessor. Jag är helt fantasiskt glad och jag längtar typ halvt ihjäl mig. Jag verkligen dör snart av längtan. Så många år som jag längtat! Kan inte låta bli att vara lite nervös samtidigt också...

Men iaf, efetrsom det ska flytta hit två prinsessor så shoppade jag lite igår.
Men måste shoppa en till liten skål, dom kan ju inte dela på en!

2012-06-18 ? 11:18:48

En Torsk...



Jag har uppdaterat dåligt med det skriftliga på senaste.. Vilket inte alls känns bra förstås!
Men det är inte på grund utav slöhet som jag inte bloggar som jag borde. Nej, jag har blivit en torsk..

En Blocket-torsk!...

Precis som min ena storebror. Fast han och jag kollar visserligen på olika saker.
Men han kan inte heller slita sig från blocket.. Och han får exakt samma köp-måste-ha-begär som mig.. Det är fruktansvärt, skrämmande, tiden står lixom stilla när jag kollar Blocket.. Jag har hittat massor med fina saker som jag vill ha! Bland annat en jätte fin rosa industripall... Och ett klösträd!

 

2012-06-18 ? 00:48:32

Vad ska jag med tomma kartonger till?

Jag vet inte vart jag ska börja.. Detta Robin Hoodande.. Inatt gjorde jag det igen. Syrran fyllde ju 30 och vi firade henne både länge och väl, under hela gårdagen! Och någon gång mitt i natten när jag vinglade hemmåt, vek jag bestämt av från vägen som leder till mitt hus....

Jag gick hem till mamma och pappa istället.. 
Därifrån fick jag med mig två tomma kartonger(?), min egen hund,
en tallrik med smörgåstårta, samt en kniv?!, och mammas skor????
Detta måste få ett stopp!

Men jag tror också att det är tack vare just smörgåstårtan, som jag har varit på benen idag. Utan den som nattmacka hade jag nog varit sängliggandes idag ..Trotts omständigheterna har jag ju faktiskt mått oförskämt bra. Jag har till och med socialiserat, käkat pizza och kollat film med Lassie idag!

2012-06-17 ? 14:27:35

30 års kalas.. ♥


Jag och Fiffi taggade och redo för kalas!


Jag hamnade visst på pusskalas!


Min supersöta lilla Mormor..


Jakob och min kära syster som fyllde 30!

2012-06-16 ? 13:55:32

Morgonmys med mitt hjärta..♥

2012-06-15 ? 19:19:43

Toddy - the man of my life.. ♥

2012-06-15 ? 19:16:51

japp..♥

2012-06-15 ? 15:46:41

take a snapshot inside my soul..



2012-06-15 ? 13:17:29

En annorlunda spegelbild..

Det började för lite mer än 9 år sedan. Vi hade åkt bil i över en timme för att hämta hem henne, och vi var nästan framme.  När vi åkte över första guppet och var ca 50 meter hemmifrån. Så kom den, spyan.. Men jag var ändå väldigt imponerad. Tyckte att det var riktigt bra jobbat ändå.

Jag förstod redan första gången jag såg henne, att hon inte rikigt var som alla andra. Och att hon skulle komma att betyda mycket för mig fanns det inga tvivel om. Trotts att hon vid vårat första möte var spritt språngande naken och lite blyg, förälskade jag mig i henne vid första ögonkastet. Det var inget snack om saken, henne skulle jag ha! Och det var en vecka senare som hon för första gången kräktes i min pappas bil.

Denna lilla nakna varelse var allt annat än vad jag var van vid. Hon var pytteliten, hon frös all-the-time(!) och struntade blankt i vad man sa åt henne (fast på ett fint sätt). Tiden gick och vi blev praktiskt taget oskiljaktiga.

Varje kväll låg vi i min säng och berättade spökhistorier för varandra. Det slutade allt som oftast med att jag hade hennes huvud på min axel och att hon snarkande rakt in i mitt öra, och jag somnade med nästan jämt med ena ögat öppet... Bara för att vara på den säkra sidan, lixom.

Om dagarna gjorde vi allt möjligt. Ibland hade vi frisörsalong, men jag tyckte inte om när hon höll på med mitt hår.. Hon bara tuggade på det, och det kändes inte alls bra. Så för det mesta var det jag som klippte, badade och kammade henne. Vi brukade även åka till stallet ihop. Dock så fick jag släpa henne dit under vilda protester. Hon tyckte inte alls om att vara i stallet, men att rida ut tillsamans passade henne bättre. Iaf om hon fick låna min jacka.

Min kära vän tycker verkligen inte om att frysa. Och är det dålig väder bara vägrar hon att sätta sina små fötter utanför dörren. Då ligger hon bara nerbäddad i soffan framför tv:n och vägrar att flytta på sig. Men skiner solen är hon den första som slänger sig i första bästa solstol! Och kläder... shit.. Finns det någon som är mer kräsen när det gäller kläder? Det måste sitta perfekt, måste vara comfortabeltx3000, för annars kan hon ju inte röra sig en millimeter ens. Kräsen med maten är hon också, hon äter minsann inte vilken skitmat som helst. Fint ska det vá!

Hon var allt annat än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Inte ens i min vildaste fantasi hade jag kunnat föreställa mig detta. En hund som vägrar gå ut, som gömmer sig under täcket på morgonen då hon ska gå ut, och som förörvigt alltid annars sover med huvudet på kudden. Som fnyser åt hundmat.. Och som avskyr andra hundar. Om jag ska vara ärlig så.. Hon avskyr alla som hon inte känner. Och hon skulle aldrig någonsin trampa i en vattenpöl. Och är det minsta lilla dagg kvar i gräset vägrar hon att gå i det. Då håller hon sig på trottoaren.

Men trotts alla hennes små egenheter, och speciella beteenden, konstiga mat och sov-vanor. Så älskar jag den lilla odågan. Det finns något charmigt i att få offra huvudkudden, och att bli utknuffad ur sängen om nätterna. Men det är däremot inte lika charmigt att göra rent bilen efter att hon kräkts.

Vi är faktikst ganska lika hon och jag. Kräsna med maten, kinkig med kläder, extremt morgontrötta, låg smärtgräns, små och taniga, åksjuka om vi sitter i baksätet.. och mycket mera! Men det är kanske just på grund utav allt detta som vi fungerar så fint ihop Fiffi och jag? Vi förstår varandra, och vi tycker likadant. Vi är en spegelbild av varandra.

Men det är väl som dom säger, sådan matte sådan hund?




                                                                  Prinsessan på ärten..


                                           Såhär kan det gå ibland om man är lite överexalterad.


                              "Godmorgon, Nej jag ligger kvar en stund till, gå ut du om du behöver.."


                                                             Sådan matte sådan hund.. ♥


                                             "Jag gör vad som helst, bara du inte slänger mig i vattnet!"

2012-06-13 ? 01:26:29

Lovley..♥


Jag i min nya fina skjorta som jag fyndade igår! ♥


Och här har vi min lilla juvel..

2012-06-13 ? 01:17:15

pinnstolar.. wtf?!?

Här sitter jag som vanligt, vaken mitt i natten, och förundras över att priset på pinnstolar är skyhögt! Jag menar, det är ju helt sjukt? För några år sedan så kastade ju folk pinnstolar efter en?

Blocket är fan sjukt, man får akta sig!
Jag tänker minsann gå till Lions på lördag isället.
Där är priserna iaf humana!


2012-06-13 ? 01:11:31

Watch out, we got a badass.. ♥



Jag och mina två bästa..♥

2012-06-12 ? 13:03:37

Måååste ha..... ♥

2012-06-11 ? 17:39:37

Shoppaholic..

Idag har det shoppats. Fideli gav mig än en gång order om att byta väska. Hon sa såhär..

- Natta, du måste byta väska! Skaffa en ny!
Jag står allvarligt talat inte ut med den du har nu..

Så det är vad jag har gjort idag. Köpt en ny väska, för Fidelis skull! Sen råkade jag köpa lite andra saker också.. Bland annat en ny fin helt underbar sjal till min samling. Och så blev det lite nya underkläder, en ny kavaj, ny foundation, nya shorts och en skjorta.

Nu har Fideli förbjudit mig shoppa mer den här månaden.

2012-06-11 ? 11:46:38

Nails.



2012-06-11 ? 11:38:20

Spotify

Någon dag nu snart så ska jag göra i ordning min spotify.
Jag blir galen av att ha allt under "starred".

Så någon dag nu snart ska jag sätta mig ned,
och fixa massor med spellistor osv.
Det kommer bli bra!

2012-06-08 ? 19:31:29

Im happy feeling good, i'v got sunshine!

2012-06-08 ? 13:25:32

sovrummet är färdigmålat!


Jag ska måla hela rummet lilla mamma...


..Larsa kom inte undan målandet! Han är prson nummer 4 som får hjälpa mig!


Man blir så himla fin när man målar! Behöver inte alls måla om naglarna nu..


Äntligen är det färdigmålat! Nu ska det bara puttsas och städas där inne!

2012-06-08 ? 13:06:53

PAIN är bara förnamnet..

Jag måste till doktorn, det här går snart inte längre. Jag lider verkligen! Mina armhålor driver mig sakta men säkert till vansinne! ..Det har pågått i flera veckor nu, jag har terroriserat Fideli, min mamma och min pappa, med mina armhålor sedan starten. Men nu även alla andra som kommer i min väg! Jag struntar i hur äckligt eller sjukt det är. Jag blir galen, och alla ska veta varför!

Det kliar, det svider, det bränner och gör jävligt ont!
Jag har haft känslan av att ingen har trott på mig. Och att dom bara tyckt att jag varit kinkig (som vanligt). Men vem som helst som tar sig en titt i mina armhålor nu, förstår att detta är PAIN. Larsa kom ju hit igår för att laga mat till mig. Sen har han haft fullt sjå med att hålla koll på mig och mina armhålor.

Larsa hotade att ge mig ett kok stryk om jag inte lät bli att klia i mina armhålor.
Inte ens min darrande underläpp och mina ledsnaste mest tårfyllda ögon, fick honom att vika sig en tum. Han var väldigt bestämd. Här skulle det inte klias ett endaste dugg! Det spelade ingen roll vad jag tog mig till, eller vad jag väste för elakheter till honom. Det bet lixom inte på Larsa. Han är iof van vid mig. Ingenting som jag gör, biter nog på honom längre.. stackarn!

Men det är ganska festligt faktiskt, att så många har engagerat sig i mina onda armhålor nu. Jag har fått nummret till sjukvårdsupplysningen av Jim. Majas mamma Christina, hon har smörjt in dom med en salva. Fideli har smörjt in dom i olivolja. Mamma har tittat och ojsat sig, men sedan sagt

"det där är ingenting i jämförelse med vad jag.... bla bla bla".


Och Larsa har hotat att ge mig stryk om jag kliat. Ja, sen jag själv dårå. Men jag har stundtals bara sprungit runt och varit hysterisk och gråtfärdig, med armarna rakt upp i luften och vrålat....

"AAAHHHHHHJJ!!!"

Men på måndag blir det till att gå till doktorn.
För det här funkar inte längre, jag kan ju inte ens använda dedorant utan att det känns som om någon smetat in mig med frätande syra i armhålorna. Och sen tror jag att alla runt omkring mig är jävligt skitless på mig och mina hysteriska vrål.




2012-06-07 ? 18:09:15

luckystar







Ibland har man tur alltså. Idag kom Larsa hem till mig och lagade middag!
Det är så sannerligen inte varje dag som det lagas mat här hemma.
Snart ska jag nog se till att vi bröjar måla lilla rummet också :)!
Får ju passa på, när han ändå är här.

2012-06-06 ? 16:19:04

Äntligen ♥ !!



Tänk att en toalettsitts kan lyfta upp ett helt badrum!
Jag är så glad över min nya fina toasitts och min helt underbara matta <3
Nu är det bara nytt duschmunstycke och ny duschslang som saknas!

2012-06-06 ? 11:29:05

Låste jag dörren, ...eller?

Gah, det är det här nedriga vädrets fel alltihop! Jag får huvudvärk av det, och bara för att regnet öser ned så får jag bloggtorka. Nu är det visserligen uppehåll. Kanske därför jag ger mig på ett försök till blogg inlägg nu då?

Den här pollenallergin driver mig till vansinne! Jag blri allvarliogt talat helt knäpp av den. Och inte nog med det, jag håller på att bli nikotinfri också. Det är inte helt lätt. Jag jag pallar inte ha något sånt äckligt beroende, eller bergär. Det är bara töntar som håller på med nikotin. Plus attd et är sjukt snuskigt, och jag har ingen lust att vara varken töntig eller snuskig.

Jag kan berätta om gårdagen kanske?
Fideli följde iaf med mig hem efter jobbet igår. Och så kapade hon av 5-10 cm av mitt hår. Så nu ser det mycket friskare och fräschare ut! När hon hade gjort det så blev hon tvungen att pinna iväg hem. Så då färgade jag håret på mig själv för första gången i hela mitt liv. Snacka om att jag var nervös! Men nu är jag äntligen ljushårig igen!

När håret var färgat och jag stog och fönade det torrt
iklädd endast ett par små trosor och en bh, så står jag och funderar på... 

"låste jag dörren efter Fideli eller inte. Eller låste hon den själv, med sin nyckel?
..Jaja skit sak samma, det är ändå ingen som kommer in här"

Jag står och blåser håret torrt samtidigt som jag stirrar in i spegeln, på den nya hårfärgen som träder fram allt eftersom håret blir torrt.. Och plötsligt hör jag...

"..Ggurrsugleaaaaaaahhhh...."

Samtidigt som min ytterdörr kastas upp och någonting, (som sedan visade sig vara Fideli) kastar sig in! Behöver jag säga att jag nästan hoppade ända upp till taket, och att jag var väldigt nära att smälla till detta "någonting" med min hårtork? Skrek gjorde jag också!

Jag blev så skakis efter detta att jag inte kunde fortsätta mer hårfönandet, så Fideli fick som straff fortsätta. När det var klart låg vi i soffan och stirrade upp i taket. Ända tills att Fideli tyckte att det var dags för mig, att klä på mig. Då var det bara att trä på sig paltorna. Och en stund senare ringde Humla. Hon behövde hjälp med nått. Och vi skulle gå dit, men på vägen så ringde Björn. Och honom har jag inte träffat på flera månader. Så jag avvek från Fidelis sida och träffade Björta en stund. Vi snackade om allt mellan himel och jord. Om allt som hänt dom senaste månaderna osv.

Och så passade jag på att berätta för honom om min lastpall jag behöver hämta.
Jag menar,  Björn har ju körkort och en stor bil! ..Och lastpallen är tung!

            

                                                            En nyvaken bild bara för INTE LASSE!

                                                                    Just nu dricker jag frukost!




2012-06-05 ? 00:30:59

Fynden :)


En liten hylla som jag köpte på indiska idag! 79:-
Hästhuvudet är kansk einte alla så förtjusta i, men jag tycker det är coolt
Och som tur är så är det ju bara jag som bor här ;) så jag bestämmer själv!


Fick en lampa, lite vinglas och andra nödvändigheter av syrran idag.
Hon flyttar till småland i morgon. därav att jag fick saker av henne...
Och lampan placerade jag i hallen, tills vidare i alla fall :)


Ätnligen har jag min efterängtade rosa badrummsmatta<3 haha!
nu ska jag bara hitta ett nytt och snyggt duschdrapperi också :P

2012-06-04 ? 18:09:48

Fyndade lite nytt idag!

2012-06-04 ? 11:38:36

Tjing!

Gud vad det är skönt med måndag igen!
Nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på Fideli.

Det här kommer nog bli en bra vecka!
2012-06-02 ? 14:29:54

Kom inte hit med någon jävla maräng!





Det plingade på dörren, det var as tidigt på morgonen. Maja stog utanför min dörr och väntade.
Jag släpade mig naken fram till dörren för att låsa upp. För att sedan släpa mig in i badrummet för att borsta tänderna, och för att leta efter något att skyla min kropp med.

Jag och Maja hade smidit en plan dagen innan. Vi skulle baka en tårta.

Vi skulle baka en tårta för idag är det är nämligen inte vilken dag som helst. Nä för idag är det Fidelis födelsedag, hon fyller 20 år. Och vi hade kommit på den briljanta idén att vi skulle överraska henne med tårta på sängen och en vacker födelsedagssång.

Maja hade enbart sovit två timmar på hela natten, och jag hade lyckats sova hela fyra.
Men en tårta skulle vi baka, och en sång skulle vi sjunga!

Fideli är ju nämligen inte vilken människa som helst.
Nä, för Fideli är min bästa vän i hela jävla vida världen, världen!
Såklart hon ska få vakna till en vacker tårta bakad av oss,
och en vacker födelsedagssång, sjungen av oss!

När vi var helt lagom dödströtta, och tårtan var helt perfekt bestämde vi oss för att springa över gården hem till Fideli. Medans vi gick, passade vi också på att värma upp våra trötta röster, så att vi skulle kunna sjunga så vackert som möjligt när hon öppnade dörren.

Väl framme är vi fulla av förväntning, och Maja står med tårtan och en kanna saft på brickan, jag har uppdraget att plinga på dörren. Jag plingar en gång, inte ett ljud innifrån lägenheten. Vi väntar en stund... Jag plingar igen! ..Ingen kommer och öppnar. Jag hettsplingar som en dåre... Ingen kommer och öppnar!
Besvikelsen var total!

Jag ringer 3-4 gånger till hennes mobiltelefon, hon svarar inte.
Vi bestämmer oss för att gå hem igen.

Väl hemma hos mig langar vi in tårtjäveln i frysfan, för att sedan slänga oss på soffan.
Där ligger vi.. Maja och jag, dödströtta och lyssnar på regnet i timmar..

Plötsligt ringer det på min telefon och det är Fideli!
Hon berättar att hon blev tvungen att åka till Täby Centrum för att shoppa.
Och hon berättar att hon ska åka hem till sina föräldrar en sväng och öppna paket.
jag håller på att förgås av vånda, för jordgubbarna på tårtan blev ju frysta under den tiden!

En timme senare bestämmer jag mig för att ringa henne, för Maja börjar nämligen få bråttom till jobbet...
Samtalet blev kort.. Fidde tröck på grön lur och väste surt..

"Natta, jag dammsuger! ..Och kom inte hit med någon jävla maräng!"

för att sedan slänga på luren i örat på mig..

Förundrad och smått förvirrad tänkte jag "Ahaaa..! hon är hemma!"
Jag och Maja bestämde oss för att än en gång för att springa över gården och överraska henne med tårtan.
Trotts att hon bestämt hade sagt att vi inte fick komma dit, "för hon dammsög".

Vi plingade än en gång på dörren, men nu hörde jag henne väsa i telefonen igen, fast denna gången till någon annan.. "morsan för fan, jag ska dammsuga!" samtidigt som hon febrilt kämpade för att få upp låset.

Jag vet inte alls vad hon hade förväntat sig att jag skulle ta mig till när hon öppnade dörren. För där stog hon i värsta skyddspossitionen med armarna fäktandes i luften och ögonen hårt ihopknipna.... Jag och Maja bara stog och stirrade på henne.. Det blev ingen sång så istället sa jag,

"Grattis på födelsedagen din jävel jävel! Här har du en tårta!"

Fidde slutade fäkta med armarna, och öppnade förvånat ögonen.
Sen utbrast hon,

"Nä men åhh! En tårta! Jag som trodde du skulle komma hit och kasta maränger på mig"



....... Öh, va?
Vem fan kastar maränger?
2012-06-01 ? 19:47:01

Mannen i mitt liv ♥



Världens finaste Toddy från idag. Av någon underlig anledning så tycker jag att det känns som om han går bättre när han har lindor. Så det blir väl till att börja linda vid varje ridpass nu. Idag blev jag lite små sur på honom stundtals. Men i slutet kändes han mjuk och fin.

Vi tränade som vanligt på övergångar. Så han tycker det är jobbigt, och jag måste träna upp min "tajming". Men sen jobbade vi mycket med övergångar på 8-volter. Vilket var väldigt bra, kände hur han släppte efter. Dock så tyckte han att det var hur jobbigt som helst att galoppera sakta idag, så han bänglade lite med huvudet coh slog sig fri, eller kröp bakom lodplanet.

Gjorde också mycket övergångar mellan skritt och galopp. För det känns som om han sätter under sig mer då och hamnar i en bättre samlad galopp än när jag fattar från trav. Men i slutet under det sista travarbetet kändes han stadig och fin i formen. Jobbar ju med att få honom att arbeta i en högre samlad form istället. Förut har jag ju bara ridit honom lång och låg. Och jag tycker faktiskt att det börjar arta sig nu!

En av dom andra i stallet var inne i ridhuset coh höll lektion för sin son samtidigt, så jag passade på att fråga henne om han smet bakom lodplanet, elle rinte. Och till en början gjorde han ju det. Men sen sa hon att det såg mycket bättre ut och att han jobbade på bra.

Dagens ridpass var mycket bättre än igår. Igår var han inte alls trevlig att rida.
Så det var verkligen kul att det gick bättre idag! Tycker att det är skönt att ha honom flera dagar i rad.
Så man lixom kan jobba vidare någon gång, för varje vecka känns det annars som om jag börjar om igen.

Älskade hästjäkel.
Fattar inte hur det kan vara möjligt att han stulit mitt hjärta på det här viset?

2012-06-01 ? 14:48:01

Lastpallar efterlyses!



- Just nu pågår det ett hemligt projket. När lastpallarna är på plats och allt är klart..
Ja då kommer avslöjandet.... Spännande va?



2012-06-01 ? 12:16:10

Bara för att du ska till tandläkaren..

Det bästa jag vet är att ligga kvar i sängen på morgonen. Ligga kvar där det är varmt och skönt och lyssna på regnet, eller några söta fåglar som kvittrar. Och lyssna på när fiffi snarkar som en hel skogshuggare såklart..!

Det är nog den bästa tiden på hela dagen tror jag! Det är tiden man har för oviktiga funderingar, meningslösa planeringar, och tiden man har för att studera närmare på nattens drömmar. Eftersom det aldrig är någon som vill lyssna på mina skruvade drömmar, är det lixom bäst att jag går igenom dom på egen hand.

Men sen är det ju så himla roligt att retas lite med fiffi på morgonen. Hon är verkligen helt förstörd på morgonen. Hon är så hiskeligt långsam när man väckt henne. Och bara för att hon till en början vägrade hoppa ur sängen, så kommer jag försent till tandläkaren idag. Pinsamt jodå!

Ursch, jag är så trött på tandläkare..
Tycker dom är obehagliga.. Och idag ska jag för första gången i hela mitt liv laga en tand! Det är helt sjukt, och jag börjar bli riktigt nervös nu.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!