2012-02-29 ? 11:36:58

shabby chic musik!



Idag är jag uppe i tid för en gångs skull! Kan ni tänka er? sitter coh dricker mitt kafef så här på morgonen innan jobbet. Jag har till coh emd hunnit ta en dusch coh allt. Så nu sitter jag och väntar på att gå till bussen som går om lite mer än en halvtimma.

Jag är ganska glad åt att jag äntligen har hittat ett nman på min musikstil.
Jag skulle vilja påstå att jag lyssnar på "shabby chic" musik. Så vill jag beskriva min musiksmak. Och jag tycker det är en väldigt bra beskrivning. För jag lyssnar på lugn och harmonisk musik som ändå är lite trollsk och drömsk, med inslad av lite galenskap ibland. Samt att det jag lyssnar på är vackert och har en betydelse för mig.
Så just nu sitter jag faktiskt och roar mig med att göra en "shabby chic" lista på spotify. Och jag har förörvirgt äntligen skaffat spotift premium! Kan ni tänka er? jag hade lyssnat slut på nästan varenda bra låt.. Så då kände jag att det var dags.. Är otroligt nöjd och tycer det är skönt att jag kan lyssna på spotify på mobilen nu också!

Finns det intresse kan jag ju dela med mig av min shabby chic lista på spotify?
skrik till i så fall :)!
2012-02-27 ? 21:06:00

morr..!!

första dagen på jobbet nu då, men självklart känns det som om jag håller på att få feber nu igen.. Jag blir allvarligt talat helt tokig på det här!! jag orkar inte vara sjuk längre!! ..jag vill vara frisk, frisk som en nötkärna och slippa vara hängig och eländig! Ska inga och prata med dom på jobbet och kolla om jag kan sluta tidigare i morgon med och lite senare på onsdag. Så att jag iaf kan jobba lite.. För några långpass pallar jag inte helt enkelt. Då kommer jag bara bli ap sjuk igen.. Och jag får panik på när jag är sjuk! Klättrar snart på väggarna här hemma..
2012-02-24 ? 19:41:55

shitty shit

dålig uppdatering pga att jag är sjuk, men börjar känna mig bättre. Senaste dagarna har varit en riktig plåga! har varit så sjuk så att jag knappt förstått vad folk har sagt till mig.. har lixom svarat "goddag yxskaft" på saker och ting.. Men nu börjar jag iaf känna mig bättre. Hoppas att jag är frisk snart så jag kan komma tillbaka till jobbet! Saknar att göra någonting. Känns så meningslöst att bara vara hemma coh dega på soffan..

Idag är första dagen jag haft ork nog till att ens sätta mig vid datorn på riktigt. Har bara använt datorn som tv annars.. Och har knappt orkat kolla på tv ens.. Men som sgat så börjar jag känna mig bättre vilket jag är enormt tacksam över! Fick också healing av min vän Joanna igår vilket jag tror gav en stor effekt på min sjukdom också.

Mitt liv har vänts totalt upp och ned och jag fattar ingetning längre..
vet inte vad jag ska göra eller hur, trotts att jag vet att jag måste..!
Urk, varför ska det behöva vara så jobbigt????



                                              (älskar John bauers målningar, får mig att glömma både tid och rum)
2012-02-21 ? 22:09:03

ynklig..

Den här sjukdommen driver mig snart till vansinne....! Är inte sovtrött men är helt slut i hela kropen och knoppen ändå! Vad är det för jäkla sit att bli sjuk? alvedonet hjälper inte heller... Aj! Att hosta är det värsta, det känns som om någon drar ett rivhjärn mot insidan av mitt bröst.. Som ni förstår skulle göra ganska ont?

Idag är jag ynklig, och jag vill bara gräva ned mig under täcker tills precis allt är bra igen.
Och då menar jag inte bara sjukdommen....

2012-02-21 ? 15:14:24

fuck

Idag är ingen bra dag. Idag är en sjukt dålig dag..
jag är sjuk och allt går åt helvette.

Adjö.

2012-02-20 ? 16:27:17

urk för illamående och att vara sjuk..!







Är ju sjuk.. Och för en liten stund sedan stormade min karlslok in genom dörren och kvider något i stil med "ååhh.. Jag är så himla magsjuk, har kräkts massa å så.. Måste sova en stund".. Så det är vad han gör juts nu.

Dessutom har jag mått illa hela dagen och igår, men trodde inte det berodde på magsjuka. Det är ju lagom roligt om vi ska ha värsta sjukkapplöpnngen här hemma.. Känner också att mitt illamående bara blri starkare och starkare.. Urk! Sånt här orkar jag evrkligen inte!!

Men i förmiddags ägnade jag mig åt att fotografera min fina orkidé som jag köpte i förra veckan. Pyntade om lite här hemma och passade på att leka med självutlösaren. Här ovan ser ni mina favoritbilder :)

2012-02-20 ? 13:08:51

blurp.. AJ!

Gaaahh..! Blev sjuk igår kväll. Snacka om dålig tajming! Skuleljobbat idag, var faktiskt påvög till jobbet men min kollega undrade om det kanske smittar, och vi jobbar ju bland ganska sjuka personer och min kollega är gravid. Så jag valde att ringa till min arbetsledare och fråga vad dom tyckte.

Jag skulle tydligen stanna hemma.. Jag har varit hemma hela helgen, och börjar bli riktigt leds på det. Och pricken över i:et är ju att man gått och blivit sjuk också. jag fiunderar på om det kan vara början till halsfluss elelr dyl.. Har så jädrans ont i halsen, på ett onormalt sätt.. Samt huvudvärk och ont i varenda led och liten muskel som finsn på min kropp. Igår troddejag att det var träningsvärk efetrsom jag ridit 3 dagar i rad, men sen när jag tänkte efter igen. Två av dagarna åkte jag ju bara häst och det får iaf inte jag träningsvär av. Så det är någonting som inte rä bra emd mig..

Önskar bara att jag får veta vad i hela friden det är! Men antagligen någon form av influensa. Men ev kan det vara någon infektion också.. fast jag har ingen aning jag är ingen doktor.. Men attans vad ont det gör när jag hostar... Aj!

                    

                    
2012-02-18 ? 21:42:01

My day!



haha här är den enda representabla bilden som jag lyckades plåta idag! Dock var vädret allt annat än på min sida. Man kan ju inte alltid ha tur ;) eller hur? Nä men idag var jag ute och red på den här lilla prinsen. Syrran ringde mig just när jag låg och pratade lite med Fiffi, och undrade vad jag i hela fridens kulle ägna mig åt hela dagen? Syrran frågade om jag kunde rida och ta in Naranjo idag, så det är precis vad jag gjort idag!

Sen när jag var färdig i stallet var pappa snäll och kom och hämtade mig. Och han skjutsade mig till pizzerian så jag kunde köpa mig lite middag. Annars har jag spenderat kvällen tillsamans med Fideli och kollat på True Blood!

2012-02-17 ? 20:34:24

så fantastiskt vackert!





Idag red jag och Pernilla ut en sväng på Toddy och Greta. Det var bland dem finaste stunderna jag haft i mitt liv! Jösses vad vackert det var. Det var klarblå himel och solen värmde oss, det var helt vindstilla och så tyst överallt. Det kändes som om tiden stog stilla. Jag har knappt ord för hur makalöst vackert det var..

Mitt hjärta svämmade nästan över och jag var för första gången där, i nuet och såg hur vackert det var. Att stanna upp i tanken och endast fokusera på nuet är något jag sällan gör. Jag önskar att det hade varat för evigt, vilken lycka jag kände. jag satt där i sadeln på Toddys underbara rygg, hästarna skrittade på i ett lugnt tempo och jag var bara där, både i kropp och själ och i tanken. Jag var bara där just då.

Att vara i nuet, och inte sväva iväg någon annanstans är så otroligt skönt. Och något som jag evrkligen måste göra oftare. jag kan verkligen inte beskriva för er vilken underbar känsla det var. Det var så otroligt bvackert och härligt att ajg nästan började gråta av lycka! Vilken underbar värld vi lever i. Jag önskar så att bilderna hade gjort känslan rättvis, men iphonebilder blir sällan lika magiska som tillfället..

Det var verkligen helt magiskt, att vara där och då
i det helt makalösa och fantastiska vinterlandskapet!



2012-02-16 ? 21:59:04

Torsdag = Toddy



Idag i stallet var Toddy verkligen så himla mysig! När jag gick och hämtade honom i hagen och ropade på honom som vanligt, så stog han långt bort i hagen tillsamans med knodden, och båda hade rumporna mot mig. Men när Toddy hörde att jag ropade på honom vände han sig om och gick kankse 5-10 steg åt mitt håll. Det gjorde mig ofantligt glad!

Medans jag stod och gjorde iordning honom på gången så tog Pernilla, Wilma och Ruben ut bilbo i ridhuset. Han skulle få springa av sig lite lös och hoppa lite. Kunde tillsut inte hålla mig längre så jag smet iväg till ridhuset för att kika på Bilbo. Och JÖSSES vad han härjade runt och hoppade! Den gamle gubben Bilbo på 23 bast kan minsann hoppa! Och vad otroligt lydig och kul han är! Wilma stog längst bort i ridhuset och Ruben i andra änden. När Wilma ropade på honom vände han tvärt om och kom i full galopp och hoppade självmant två hinder som stog i en kombination, sen när han väl var framme och fått en liten morot ropade min lillebror Ruben på honom, och samma sak där! Bilbo gjorde en tvärvändning och for iväg i full galopp och hoppade kombinationen igen! Detta gjorde han om och om igen, och han hoppade det högsta på sockerbitarna rättuppstående vilket inte är dålig för en 23 åt gammal liten c-ponny!

Bilbos livsvilja och sprudlande glädje smittade av sig på alla oss!
Man blev verkligen rörd och man fick se en glimt av hans riktiga jag, inte den där lite smått irriterade ponnyn på gången som vägrar lyfta hovarna haha! Fast han är ju givetvis charmig också när han står på gången men har inte riktigt fått en sån här klar bild av vem han verkligen är tidigare. Och det gjorde absolut hela min dag!

Kikade bara ett par korta minuter på Bilbo eftersom jag hade Toddy på gången och det var en annan tjej i stallet som höll ett öga på honom åt mig. Så jag gjorde klart mig själv och honom för ridpasset och satt upp i sadeln! Direkt när jag satt upp och började skritta fram honom, sänte han huvudet och skrittade på avslappnat. Jag blev så glad åt att det sitter nu och inte var en tillfällighet förra gången att jag var tvungen att ropa på Pernilla! jag sa "titta, titta" och pekade ned på hans hals och huvud framför mig. Och Pernilla frågade "vadå?" haha förklarade för henne och så utbrast hon "ja men titta" ..

Sen fortsatte hela ridpasset att flyta på. Jag jobbade mest med övergångar mellan skritt och trav men även lite i galopp. Men efter en stund i galoppen började han kasta omkring med huvudet, och jag tror att han tycker det är jobbigt, eller möjligtvis att han får mjölksyra. Så då bestämde jag mig för att trava av honom, han hade ju gått så himla bra hela tiden och hela tiden haft frammåt nedåtsök i övergångarna så jag gjorde lite enkla övningar och avslutade då jag inte vill avsluta ridpasset när han börjar kasta omkring med skallen.

Jag försöker hela tiden att motivera honom och tycka att det är roligt, och jag tror faktiskt att han har börjat förstå vad jag vill nu. Och förstå att jag rider med tanken också och inte bara med mina hjälper. Avsaktningarna från trav till skritt gjorde han verkligen superfint stundtals, men vissa gånger blev det väl inte så jätte snyggt. Men bra mycket bättre än tidigare!

Jag är så himla glad att jag får möjlighet att rida Toddy, han är verkligen en jätte kul häst. Hans ägare har ju haft honom i massor av år så dom känne rju honom utan och innan. han är en häst som tar ett litet tag att lära känna. Och jag tror faktiskt att han äntligen har börjat tycka om mig :')

Fick beröm av pernilla, hon tyckte det såg jätte trevligt ut när jag red Toddy idag.
Det är alltid roligt att få possitiv kritik och beröm! Och det är kul att någon ser att vi har kommit frammåt!

I morgon blir det troligtvis en uteritt tillsamans med Pernilla och Greta efter lunch.
Det ser jag verkligen fram emot! Tror att både jag och Toddy behöver komma ut
och vädras lute i friska luften ;) haha! Trist bara att jag förmodligen inte kommer
rida Toddy så jätte länge till.. Men jag är glad sålänge jag får chansen att låna honom!


2012-02-15 ? 23:06:46

blomster



Har haft fullt upp senaste dagarna och lagt bloggandet åt sidan helt enkelt. har varit så mycket annat.. Plus att det var alla hjärtans dag igår! Jag fick sluta tidigare från jobbet, och köpte like bakelser nere på ICA och efter det skyndade jag hemmåt!

Jag städade hela kägenheten, diskade upp all disk, sen gjorde jag i ordning chips med dipp, tände varje litet ljus i hela lägenheten. gjorde i ordning te till oss och ritade en teckning till min käraste karlslok. Snacka om att han blev överaskad när han kom hem! Plus att jag hade tagit en dusch och snyggat till mig också!

Och det var tur för honom att han inte kom hem tomhänt ;) haha! Jag fick en superfin bukett med rosor, vilket ajg inte direkt är bortskämd med...(!) Men det hoppas jag på att det blri bättring med.. ;) Jag ÄLSKAR nämligen att få blommor! Och min kära lilla mamma kom även hon hit med en bukett blommor <3 Av henne fick jag tulpanerna ni ser i bilden ovan!

Nu har jag långledigt vilket ska bli sååå skönt! Fyra helt lediga dagar, dock så ska torsdag och fredag spenderas ute i stallet hos Toddy. Men oj som jag längtar efter lite hästdoft nu.. Och så hoppas jag på att kunna fotogarefra syrrans kusar lite också i helgen.  Så nu beställer jag solsken och allmänt fint väder haha :)

2012-02-13 ? 00:25:09

Urk!



ikväll är jag lite bitter och hoppas på att imorgon,
vakna upp till fågelkvitter och strålande solsken.

Urk!

Skönt att komma tillbaka till rutiner och till arbete!
Och det bästa är att jag ska få jobba med min älskade Fideli <3

2012-02-11 ? 22:34:49

grannens psykadeliska technodunk!

Grannen högst upp har haft fest ikväll.. Dom har hoppat coh studsat coh sjungit med och spelat psykadelisk technodunk och någon form av dubstep på högsta volym med fruktansvärd bas! Jag är inte det minsta förtjust i sådan musik och jag kan helt klart säga att jag coh grannen har väldigt olika musiksmak..

Men mina spotifyminuter tog slut tidigare ikväll, så har ju iaf sluppit sitta i tystheten..
Dock så ledsnade jag ur totalt på grannesn musiksmak och bestämde mig för att ta en prommenad med Fiffi istället. Så att vi båda kunde få vila öronen från oljudet.

När vi väl kommer in genom porten, får jag syn på en mycket irriterad granne med mungipor som pekar rakt nedåt. Hon säger till mig att "nu ska du följa med mig in och få höra på hur det låter inne hos mig!" Jag står där med min lilla hund, högst förvånad med två blåa ögon som är vilt uppspärrade! Jag fattar helt plötsligt ingenting...

Strax går det upp ett ljus för mig, grannen tror att det är vi som har fest!
Jag förklarar lungt och fint för henne att det inte är som hon tror, att hon kan följa med mig upp en trappa. Hos oss spelas det ingen musik över huvud taget! Det är bara jag och hunden hemma, och inte låter vi högtalarna och basen stå och dunka medans vi är ute på prommenad?

Nu var det grannens tur att se både förvirrad och oförstående ut..
Och ljuset går även upp för henne, att det är grannen högst upp som spelar musik! Då ser hon genast lite lyckligare ut. Men strax därefter pekar mungiporna nedåt igen och hon går med bestämda steg upp för trapporna tikl grannen högst upp. Det förvånar mig att dom ens hörde att det ringde på dörren..

Men nu råder återigen frid och tystnad i huset.
Grannen och hennes fantastiskt söta lilla dotter kan nu somna lungt och skönt, och jag kan lyssna på musik via youtube. Och höra vad jag själv spelar! Och jag fick faktiskt beröm av grannen för att Fiffi är så lydig coh väluppfostrad. Samt att Fiffi fick sig några klappar av hennes söta dotter!

Skönt att hon fick reda på att det inte var vi som spelade haha!


                                                        Inte skulle väl vi föra oväsen en lördagkväll?
                 
2012-02-11 ? 00:45:11

Odd Molly F ♥ - jordens finaste skapelse









Its amazing how you can speak right to my heart..
Whitout saying a word, You can light up the dark ♥

2012-02-10 ? 20:46:27

En semla i sin ensamhet, eller varför inte fyra stycken?



Jahapp.. Här har man slitit och släpat, trotts att vila var ordinerat för dagen. Jag har haft så hysteriskt tråkigt. Så jag har varit ganska så kreativ och en hel del rastlös. Blev till att pallra sig ned till ICA som jag ebrättade för att köpa blommor. Men jag nöjde mig inte med det, tänkte överaska min karslok på kuppen! Så jag köpte fyra stycken semlor. Två var till oss.

Han hade ju ingen aning om att jag skulle vara hemma och sjukskriven idag, så han hade planerat in annat eftersom jag skulle jobbat till klockan 23.00.. Så här sitter man själv, sådär lite snopet på en fredagkväll, sjuk och eländig med fyra stycken semlor? Roade mig med att fotografera en av dem..

Har smällt i mig två stycken redan. Så nu är det bara hälften kvar!
Men först ska jag nog försöka peta i mig lite nudlar eller nått.

2012-02-10 ? 18:31:08

"Blomm-ryck"





Efter att jag fixat och donat lite här hemma lessnade jag. Jag ledsnade ur totalt över att mina fina krukor stog tomma. Så jag klädde på mig och begav mig av ned till ICA för att kolla om dom hade några blommor som skulle kunan funka. Och jag kom hem med fyra blommor! Så nu har jag abra en enda tom blomkruka kvar! Men den ska fyllas den med, men till den måste jag hitta helt rätt blomma..

Visst blev det fint?

2012-02-10 ? 15:33:17

uttråkad och sjuk..












Min förkylning tog stryk av gårdagen, idag sitter jag hemma och snorar och var tvungen att ringa till jobbet och sjukskriva mig. Känns lite bittert.. Men jag har sån huvudvärk att det inte är klokt. Och det som stog på schemat idag på jobbet är inte direkt huvudvärksvänligt.. Så jag sattsar på att kurera mig hela helgen så jag blir av med den här vidiriga förkylningen som håller i sig i ett stenhårt grepp.

Men gick ut en liten sväng för att få lite frisk luft, och släpade såklart emd mig kameran med nya objektivet på. Har inte riktigt fått kläm på det än, men måste ju öva såklart! Här ovan är lite bilder från idag som jag knäppt med nya objektivet. Är jätte nöjd med det.

Önskr att jag ahde orkat gå en längre prommenad, men orkade inte gå längre än upp till berget. Och dit är det ca 100 m från min port haha! Men men, så kan det vara när man är hemma och är sjuk.. Det ska kanske vara så också? vad vet jag... Avskyr dock att vara hemma och vara sjuk. Det är såå tråkigt, helt meningslöst och bortkastade pengar.. Samt att jag faktiskt tycker det är roligt att gå till jobbet! Men ibland får man lyssna på sin kropp när den säger stanna hemma. Och idag kände jag att jag verkligen behövde det.. Urk..!


2012-02-09 ? 21:19:38

Lycka, är att få tillbringa sin tid med hästar.





















Idag var tessan med mig ut till stallet och fotograferade.
Så här ovan är mina favoritbilder från dagen!


2012-02-05 ? 19:54:51

En Älg



Värdelös mobilbild, men idag på bussen hem från jobbet så stannade bussen pga att en älg hade irrat sig ut på vägen mellan viltstängslena. Blev så otroligt ledsen då jag såg den. Den var verkligen skärrad! Den hade ingen aning om åt vilket håll den skulle springa åt eller någonting. Tack och lov hade den letat sig ned i diket och sprang inte mitt på vägen. Jag fokuserade på att skcika lite lugn och kärlek till den. Och visualiserade lite att den skulle gå åt ett håll där jag evt att det finsn en vägbom som den hade kunnat ta sig igenom.

Polis och viltvårdare var på plats. Hoppas verkligen att dom tog sitt för nuft till fånga och lät bli att skjuta den.
jag skulle tippa på att det är en åring som är lite vilse, och försöker hitta mat.

2012-02-05 ? 01:23:03

hjärtan



Ett försök till att vara kreativ, med tema på alla hjärtansdag som närmar sig.
Det gick sådär. Var svårare än vad jag förväntat mig..

2012-02-04 ? 23:54:27

fotosug till 1000.....





Snacka om att mitt fotosug är starkt nu! Jag kan knappt sluta tänka på mitt ny underbara objektiv! När jag inte tänkt på det på en liten stund, och sedan komemr på det igen så mste jag försökra mig om att det verkligen är sant. Så jag vinklar helt enkelt ned skärmen här på datorn och kikar efter.. Och mycket riktigt, det sitter på min kamera!

Dessa två bilder här ovan har jag fotograferat själv, på mig själv haha. Med hjälp av självutlösare. Det är inte det enklaste. Nästa steg är att skaffa ett 50mm och några filter! Har suttit och surfat lite på filter och hittat några jag vill ha. Gjorde faktiskt det precis då pappa började sms:a med mig hahha! Sen är det en fjärrkontroll som ska införskaffas tillsamans med ett stativ :)

Nu ska jag ta en dusch, så jag kan kasta mig ner i sängen.
I morgon väntar jobb, och jag lovar att det kommer vara sjukt fint väder bara för det..

2012-02-04 ? 22:12:33

70-300mm <3



Pappa började sms, och efter en stund tyckte jag att han började bli konstig. Ett tag trodde jag att han bara skulle vara rolig. Sådär som han faktiskt får för sig ibland. Men då mammas chattruta på facebook poppade upp anade jag ugglor i mossen!!

Om jag ska vara ärlig så hoppade jag i mina gummistövlar och slet åt mig kameran och jackan i farten och sprang hem till mamma och pappa. Och mycket riktigt så hade dom handlat ett sigma 70-300 mm objektiv till mig <3 Tror inte ni kan förstå hur glad jag verkligen blev över det! Det var det absolut bästa någonsin som jag har fått. Och jag kan inte minnas senast jag "fick" en överaskning av någon..?

Pappa hade tydligen väntat på att jag skulle komma hem hela kvällen.
Och tillslut kunde han inte hålla sig längre utan var tvungen att skicka lite kryptiska sms :D

Och här nedan har vi bildbeviset, fotat med mobilen såklart haha! Min kamera med MITT objektiv på<3
2012-02-03 ? 19:32:19

maten är klar!



Ibland har man tur! Idag när jag kom hem, totalt genomfrusen från stallet med en mage som skriker och gapar efter mat. ja då kommer man hem lagom till att middag är färdig. Gud vad underbart det är när det händer.. !

Nu sitter man här ensam, då karlsloken har åkt.
Med en mätt mage och en kopp kaffe till desert!
Fast ensam är jag inte helt, jag har ju Fiffi här :)

2012-02-03 ? 19:13:28

Fredaysmys i stallet <3









Här är lite bilder från dagen! Åkte ut till stallet med pernilla. Skulle ta hand om Toddy idag också. Men eftersom han har ett litet sår på underläppen så känns det sådär kul att stoppa in ett bett i munnen på honom då. Så han har vilat i veckan, och då tänkte jag att han skulle få ösa runt lite inne i ridhuset och göra av med massa lagrad energi!

Han öste inte det minsta! han rullade sig bara miljontals gånger vilket han tyckte var sjukt mysigt! Annars stog han bara som ett plåster på mig och Pernilla och tjatade om morötter... Försökte springa igång honom lite genom att leka följa john, altså jag sprang före och Toddy knatade på det fortaste han kunde. Men vägrade falla in i trav.. Men men det var kul ändå och se honom när han strosade runt i ridhuset för sig själv.

Annars var det en lugn dag i stallet. Det är så mysigt att bara vara där och göra just ingenting alls haha! jag snackar nog hål i huvudet på pernilla med alla mina dokumentärer jag tittar på eller mina kansiga drömmar eller livliga fantasier. Men vi har trevlig, och det är skönt att prata med någon som har lite lika hästtänk som en själv. Någon att utbyta tankar med och spekulera lite med.

Var faktiskt lite roligt, hon bad mig om hjäp idag
när hon skulle hämta Bilbo ur hagen..
pernilla sa..

"Natalie, kan du hjälpa mig att hålla grinden?"

Och jag upprepar mycket förvånat med två
stora klotrunda och vilt uppspärrade ögon..

"Tända grillen..?!?"

Vi skrattade lite åt det, för det var faktiskt väldigt komiskt då båda vi var ganska så hungriga..
Vi spekulerade lite vilt om hur vi skulle lägga fram det för hennes dotter som äger Bilbo.
Att vi blivit lite hungriga och tänt på grillen och käkat upp hennes ponny..
jag tror INTE att Wilma hade blivit särskillt lycklig :P

Men det hade inte varit så dumt med en grillfest!


2012-02-03 ? 14:02:55

klippning 04.00

            

Är man sjuk så får man faktiskt ligga kvar i sängen precis hur länge man vill. Vilket jag gjorde idag!
Dock lär det ställa till lite problem inför jobbet i morgon då jag ska upp tidigt. Men det löser sig..

Måste bara berätta vad som hände mig inatt! Dom allra sjukaste sakerna hände mig kändes det som. jag gick upp typ 40 gg för att fixa något. Typ stänga ett fönster, stänga av fläkten, fylla på vatten, fixa nått till fiffi m.m... Men allt det där är hyffsat normala grejjer att göra. Men inatt gick jag upp klockan 04.00 pga att min nagel hade gått av. Vilket var väldigt frustrerande då jag skulle lyfta undan mitt hår. Nageln fastnade med andra ord i håret så fort jag petade i det. Tillslut fick jag nog och rusade in i badrummet och klippte av mig avrenda nagel.

Aj, säger alla mina fingrar idag...
jag är ju van vid att ha långa naglar, och nu är dem nedklippta så långt jag bara kan.
Riktigt ovan om man säger så! har lite svårt att lyfta upp papper osv haha!

2012-02-03 ? 13:43:12

inte människa utan kaffe..

Gaah..!! Jag blir galen av att vakna upp på morgonen och upptäcka att mjölken är slut! Det är det absolut värsta jag vet på morgonen. jag blir sjukt grinig.. Jag är inte människa fören jag fått i mig kaffe. Och om mjölken är slut måste jag alltså bege mig ut och träffa folk, och riskera att få psykbryt för mindre..

Nu har jag iaf varit envända ned på ICA och köpt mjölk och diverse andra grejjer. Och såklart springer man på folk man känner som ska prata och ha sig. Fan, kände mig nästan förföljd inne i butiken av en viss person. Och som skulle vara lite "rolig" och påstå att jag var bakis`??? Vilket jag absolut inte är, jag dricker inte alkohol längre. Sen ingen mening med det. Kanske ett glas vin eller så, men jag tror att jag varit full för sista gången faktiskt. Eller jag hoppas iaf det.

Idag är jag fortfarande sjuk, men i morgon SKA jag jobba oavsett vad! Och knappast att jag sulle sitta coh supa när jag är sjuk? jaja.. det var väl ingen jätte grej egentligen men min lackning berodde såklart på kaffebristen i min kropp. Men sen när jag gick till kiosken och skulle handla där möttes jag av en riktig solstråle som förgyllde min dag! Så himla kul när man stöter på riktigt glada och possitiva människor som utsrålar sann glädje och vänlighet.

Nu ska jag hälla i mig kaffet så jag inte får psykbryt igen, känner att det kommer krypande.,..



2012-02-02 ? 20:52:30

snowflakes











Toddy har ett infamerat sår på underläppen, ganska nära där bettet sitter. Så han har vilat den här veckan. Men åkte ut ändå och fixade lite med honom. Ryktade och pyssade lite med honom. Han fick stå lös på gången medans jag borstade, och det tyckte han var så himla roligt! haha hur nu det kan vara så kul? Han stog stilla med benen men huvudet for runt och han tittade på mig och lite överallt!

Ska till stallet i morgon också, och då ska förmodligen jag och Pernilla
rida ut på Greta och Bilbo. Plus att jag ska mocka och fixa till Toddy.

Passade även på att ta lite fina bilder ute i hagen
när det var ljust ute för en gångs skull!
2012-02-02 ? 14:51:32

Fiffi försöker pryka mig....



Jag är så olycklig, eftersom jag inte fått någon godis ännu.....



"Hör du inte vad jag säger?!? ..Jag vill ha godis!!!"


2012-02-02 ? 14:34:40

Bokklubben livsenergi

Hohoho!!! Igår så fick jag ett väldigt trevligt samtal av Jennifer, vilket ledde till att jag blivit medlem i en bokklubb som heter livsenergi. Man binder upp sig på att köpa EN bok om året, och kan avsluta medlemskapet när ssom hälst. När man går med får man välja två premier. Och jag valde en pendel i swarovskikristall och en bok + änglakortlek av Dooren Virtue. 



Änglarnas medicin + Änglakortlek
Läk dig själv och andra!

När Doreen besökte den grekiska ön Santorini blev hon kontaktad av en grupp kraftfulla änglar som kallade sig Atlantis änglar.

Därefter började ett fantastiskt, andligt äventyr där hon upptäckte hemligheterna bakom de läkningstempel som fanns i den förlorade civilisationen Atlantis. I den här boken avslöjar hon de unika lärdomar hon fick från denna källa av uråldrig visdom.

Utöver berättelsen om ett andligt äventyr är Änglarnas
medicin en referensbok med vetenskapliga studier, fallhistorier, metoder och tabeller som visar på vikten av kärlek och ljus när det handlar om läkning. Informationen ger ny tilltro och förståelse till alla som är intresserade av att läka sig själva och andra.


Du kan be din skyddsängel om vad som helst – inget är för litet eller stort, men du måste själv be om hjälp eftersom
änglarna inte får ingripa annars.

Änglarnas medicin är uppdelad i tre delar. Om du tycker om att läsa om andliga äventyr ur verkliga livet kan du börja med första delen. Här får du bland annat läsa om Doreens resa till Santorini, om hur hon under resan gjorde flera regressioner till tidigare liv och vad hon får veta om Atlantis.

Om du är mer intresserad av att läsa enbart om de olika stegen inom änglamedicin kan du gå direkt till bokens andra del som är helt självständig. Här får du lära dig den praktiska tillämpningen av att ”ljus + kärlek = läkning”.

Inom änglamedicinen ser man till hela människan, både den fysiska och psykiska. Du får läsa om många dramatiska fall av läkning som visar att den bästa effekten får du om du blandar flera av teknikerna i arbetet med ljus och kärlek.

När du arbetar med ljushealing är det viktigt med det ofiltrerade ljuset antingen det kommer från solen, månen eller stjärnorna. Du bör också veta vad du vill åstadkomma
innan du börjar. Det finns flera olika aspekter att arbeta utifrån som presenteras i boken. När det gäller kärlekshealing är det bland annat viktigt med tillit, medkänsla och tacksamhet.

I del tre presenteras de olika metoderna för läkning som Doreen nämnt i de två första delarna. Här får du mängder med tips på olika övningar som du kan använda eller anpassa till dina egna behov med hjälp av din skyddsängel.

Änglakortleken - 52 kort i fyrfärg
Den här vackra kortleken består av 52 spelkort och är speciellt framtagen för bokklubben Livsenergis medlemmar. Varje framsida har en unik änglabild som förutom bild även innehåller text om den avbildade ängeln och en särskild änglaaffirmation. Du kan använda Änglakortleken både som
en vanlig traditionell kortlek och för att få tillgång till den visdom, inspiration och kraft som änglarna äger och förmedlar. Oavsett hur du väljer att använda Änglakortleken kommer den att sprida mycket glädje, skönhet och harmoni!

 Jag längtar så otroligt mycket efter att mitt första paket ska komma med posten <3

2012-02-01 ? 23:13:26

ordination, ta det lugnt!



Trist att bara vara hemma en hel dag med ordination, ta det lugnt! Men jag gjorde det bästa av dagen, och när jag vaknat till liv så kom Fidde över och åt super sen frukost med mig, vilket var helt sjukt mysigt! Vi bubblade på om allt och ingenting, precis som vi alltid gör!

Sen när hon hade gått så kom min karlslok och hand kompis hit en stund och så ringde det på telefonen, det var Jennifer som ringde och vi hade ett super givande samtal hur länge som hälst, fast det kändes som ingen tid alls. Hade lätt kunnat fortsätta och prata med henne i många timmar till!

Efter det så knatade jag hem till min syster och hjälpte henne med att förstå hur man lägger in bilder i blogginlägg osv. Sen t jag middag där och pratade om lite allt möjligt. Allt från kaffemuggar som blivit stulna och guidade meditationer. Henned blogg är http://mygucci.blogg.se om ni är sugna på att kika in där!

Sen efter det gick jag och hämtade min lilla byracka, och gick hem. Där väntade ett helt diskberg vilket var mindre roligt. Men så fort det blev färdigt så har jag suttit här vid datan och bara tagit det lugnt! Sjukt skönt. Och Fiffi hon ligger här precis brevid min stol på en provisorisk liten hundbädd som jag buggt ihop. Den består av två kuddar och en filt haha! :)




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!