2012-04-30 ? 17:47:58

söndagschill på en måndag i stallet!











Märkligt, idag känns det som om det vore söndag. Har haft värsta söndagsdagen idag. Syrrans snubbe ringde och väckte mig och sa åt mig att hoppa i kläderna. vi skulle visst ut till stallet och grilla. Men väl där, upptäcker vi att syrran är uppe i stora stallet, så vi gasar dit och hon är i ridhuset och rider en häst hon jobbar med ibland. Så då passade jag på att gå ut i hagen coh pussa lite på Toddybollen<3. Riktigt mysig coh skön dag!

Efter vi varit uppe på Broknäs så åkte vi ner till vårat lilla stall coh rgillade och hade jsukt trevligt! Nu sitter jag hemma i min lya igen och undrar vad fan man ska hitta på?! Det är ju valborg och allt! Nä nu sk ajag nog t och snygga till mig lite, för sen bär det nog av för att kolla på brasan. Sen får jag ehlt enkelt se vad som faller mig in. Vore roligt att göra något totalt skruvat ikväll!

2012-04-30 ? 03:41:19

blurp.. :)

blä, här sitter jag i nattliga funderingar som vanligt. sitter coh filosofierar om så otroligt mycket! Tycker inte alls om att inte riktigt veta saker och ting. jag vill veta. hatar också att vänta! det rä bland det allra värsta som jag vet! Och i morgon är det valborg också. Tänk vad man firade det när man var liten. Det var ju typ årets höjdpunkt.

Hahaha, nu bara väkler det in gamla och helt sjuka minnen från valborgsfirandet. och såklart andra innen cokså. Hjälp!!! tack gode gud för attman blivit äldre och iaf lite klokare. Hoppas jag iaf!

Nä nu är det väl dags att hoppa i lopplådan snart..
men tänkte dte kunde vara trevligt emd en liten uppdatering här.
en skriftlig sådan ;)

2012-04-29 ? 17:24:01

Svampsoppa!

Igår så tvingade jag med mig Max på en promenad, runt i princip hela Vaxholm då han aldrig sett det. Kan tilläggas att det var ett bra tag sedan som jag såg min hem ö i dagsljus. Mer än mitt borstadsområde vill säga. Så det var sjukt trevligt! Vaxholm är ju faktiskt riktigt fint.. Vilket man lätt kan glömma bort när man bor där.

Efter den långa promenaden så var det dags att laga mat. Jag svängde ihop en svampsoppa med stekta champinjoner i som jag stekt i smör och lite vitlök. Till det blev det även vitlöksbaguetter! Inte för att jag lagade något mer än champinjonerna så är jag faktiskt lite nöjd med mig själv. Maten blev god!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3149872/images/2012/pic_200452097.jpg" class="image">

2012-04-27 ? 14:21:44

En helt vanlig natt



Gårdagen eller ja natten blev lyckad. jag endade up med Humle, -hos henne!
Vi drack vin samtidigt som vi pratade, hatade, skrattade, skojjade, planerade,
och ja lyssnade på musik. Hux flux var klockan fem på morgonen`?! Och Humla
tyckte att det var dags för en smygtvätt i tvättstugan! Sagt och gjort..
Här har vi en vinpimplande tvättstugeHumla en helt vanlig natt mellan en helt
vanlig torsdag och fredag.

2012-04-27 ? 14:15:52

Min bejb <3





"godmorgon matte, hur visste du att ajg låg där under täcket?
..Gå ut, nu?! ..Neej.. Jag stannar nog här. Men gå ut du!"

2012-04-24 ? 15:21:06

Hard work!

2012-04-23 ? 11:42:44

Helgen och Humle







2012-04-23 ? 11:37:30

Nytt till hemmet!!!



Sähär ska mitt blivande sovrum se hur n'är det är klart! Det kommer bli mycket jobb, ett riktigt projekt. men bra kommer det att bli. Men utrymmet där sängen står nu, vad ska jag göra med det egentligen????

Jo igår kom jag på det så nu ska ni få se! Håll i er.....



Jag ska saffa mig en sån här klädställning och hänga upp mina schysstaste
kläder på och lite andra snygga saker så som mina sjalar osv.





Denna lampan ska jag bara ha!



Lådor kan vara bra att ha?


jag har dock ingen grön vägg utan en vit. Men såhär ska jag göra med tavlor tll den väggen!



En liknande klädställning som den här ovanför. dock så kostar den första typ 1299:-
och denna som är snarlik kostar faktiskt bara 99 kr. då tycker jag den billigare rä mer värd att köpa!



Sen vill jag ha den här fina spegeln att hänga på diagonalen ovanför mig vita byrå :)

2012-04-21 ? 19:21:00

Hey i just meet you, and this is crazy!

2012-04-20 ? 21:45:08

Vin och fredagsmys hos Humla!

2012-04-19 ? 21:11:44

Dagens ridpass på Toddy ♥





Dagens Toddy pass gick hyffsat bra! Han var inte lika mjuk och fin som förra veckan, men det gick inte dåligt heller. Övade lite på övergångar och tempoväxlingar. Det var lite roligt för när jag tänkte göra en övergång från galopp till trav, så trodde jag att jag gjorde som jag brukar. Men icke. Istället började Toddy näst intill galoppera på stället! Så då satte jag igång med att göra extrema tempoväxlingar i galoppen och det tyckte han var jätte roligt!

Ruben var med i stallet idag också och red på Bilbo, våran syster var uppe på Broknäs samtidigt och passade då på att hålla lektion först för lillebror och sedan för mig. Ruben har fått träna på att fatta galopp och att bibehålla galoppen ända tills att han väljer att bryta av. Bilbo är väldigt trög och går mer bakåt än frammåt ;) så kära lillebror fick kämpa på duktigt idag!  När syrran hjälpte mig så övade jag lite på öppnor på vlten i galopp och i trav. Och att på så sätt öka och minska volten. Sen eftersom han går i en så bra lång och låg form nu så fick jag plocka upp honom i en högre och bärigare form. Och så tränade jag på min handställning och sittsen.

Överlag så gick Toddy väldigt bra idag. Stundtals var han lite stretig i handen, men straxt efter så mujuknade han. Syrran var cokså på mig om att minska mina hjälper. Att göra dom helt minimala. Jag har en tendens till att överdriva just pga att jag är så van vid att rida unghästar som inte förstår ännu, vilket gör att jag även gör så på Toddy haha! Men det var en häftig känsla batt plocka upp honom i en högre form som ändå var rund och fin, och göra tepoväxlingar och övergångar som funkade kanon idag! ..Men måste fortsätta att träna mer på övergångarna. Är ju så lätt att man bara fastnar och sitter och nöyter och nöter och glömmer bort att slipa på övergångarna..

Så nu ska jag börja rida lektion för syrran igen hade jag tänkt mig.
För det behövs verkligen! Och älskade Toddybollen var helt kanon :)

2012-04-19 ? 14:50:22

Toddy-torsdag!

Nu bär det av mot stallet <3

2012-04-19 ? 13:45:11

i want a hug.. ♥

2012-04-19 ? 13:38:38

Böcker!



Jag har massor av intressanta böcker att ge mig på! Två av böckerna har jag redan börjat att läsa. Det är Änglarnas medicin och Hästar berättar. Den senare boken slarvades bort i flytten, så det är därför jag inte läst klart den. Men det är en bok som handlar om djurkomunikation, och om hästars egna historier. Gud vad man gråter när man läser den. Man gråter så att tårarna sprutar! Men jag ska ge mig på den igen snart tänkte jag.

Ja sen är det ju min sago bok av John Bauer som ligger där underst. Det är nog den vackraste sagoboken som finns. Jag är ju helt vansinnigt förälskad i sagorna där i, och John Bauers fantastiska och helt förtrollande teckningar/målningar. Men pga att jag har så många olästa böcker så ringde jag idag till Livsenergi, bokklubben som jag är medlem i, och avbeställde nästa månads bokpaket. Känns lite trist, men måste ju läsa klart dom jag redan har hemma och inte bara köpa nya hela tiden haha!

2012-04-18 ? 22:19:25

Historier från 2007!!

Hahah, igår gav jag mig på två kassar som stog inne i "snuskrummet". Rummet som ännu inte är iordninggjort. har garanterat berättat om det förut, men jag har glömt bort, kankse ni också?Det är iaf mitt blivande sovrum. Men det är jätte äckligt där inne nu. Tänkte skicka pappa att köpa målarfärg dit till helgen.

I dessa kassar jag gav mig på igår hittade jag dom mest sjuka saker! Saker jag hade glömt att jag hade, och saker jag medvetet hade förträngt att jag hade! Bl.a en resedagbok från USA resan som var i mer än 1 månad! Där i har jags krivit helt galna saker, och jag satt och tjöt, skrek rakt ut, grät, och låg i fosterställning avskratt här hemma i soffan. Stackars Johanna som var med mig fattade inte ett skit, hon såg t.o.m lite halv panikslagen ut. Jag läste bara lite här och där, vet iinte om jag någonsin kommer klara av att läsa allt som jag skrivit där i..

Men sen hittade jag lite gamla bilder, två solglasögon och lite annat krimskrams som jag med omsorg har placerat ut på diverse ställen här hemma. Så nu kryllar det av sjurbilder i hela min lägenhet. Måste göra något åt det tror jag. Vid tillfälle så ska jag ta och skriva ut lite nya coola bilder på Gallerix tänkte jag. Bilder jag tagit själv och hänga upp i en schysst tavelram. Men ja.. Det återstår att se :)!

              

                                              Jag med min resedagbok från 2007!!!


2012-04-15 ? 23:31:38

Odd Molly F, världens finaste blev 1 år idag ♥







2012-04-15 ? 17:35:42

Frispråkarn & Uno Svennsingsson - storebror!

Jag blir så berörd av texten, och jag blir så stolt över Naranjo..
Tårarna bara rinner, lyssna titta och känn <3

2012-04-15 ? 00:07:55

nattligt :)

              


Ikväll tog jag en tur hem till Humla, hon bjöd på mohjiitos ikväll igen, släpade med mig Jihanni dit också. Humla blev råtaggad på stan så jag tvingade Jihanni att haka på Humla. Jag kan inte följa med, sen va juag inte så sugen heller. Jag sitter bara hemma och känner mig ensam just nu. Ensam och eländig, eller? Nä sitter och dricker ett glas vin i väntan på en god vän som ska komma hit.

Jag sitter inte bara hemma och är eländig i väntan på min goda vän. Utan jag sitter och bläddrar igenom helt sjukt gamla bilder. Bilder som jag vet att flera andra personer önskar att dom inte fanns.. Men det är kul, här sitter jag med bilderna i handen, tittar, skrattar! Och är så glad åt att det var med min engångskamera för 7 år sedan som bilderna togs! Vilka jäkla bilder!! Sen har jag hittat massa bilder på våra gamla och enormt saknade djur också. Har satt upp ett par stycken bilder i min spegel i hallen. Så att jag vaje dag kan påminnas om underbaringarna. ÅÅhh som jag saknar dom!!

Sen längtar jag ju helt galet mycket efter att katten ska flytta hit. Det kommer bli en helt annan lägenhet, det är jag säker på! Sen längtar jag efter min kära vän som är påväg hit också. Men som jag längtar efter att den lilla underbara vitingen ska flytta in här. Jag kommer få en liten prinsessa att passa upp på och sköta om. Då har jag lixom en anledning till att vilja vara hemma haha :)!

Btw, hittade min webcam idag haha!
Hade glömt bort att jag hade en och var tvungen att prova.
Det är nästan pinsamt att min mobilkamera är brutalt mycketbättre!



2012-04-14 ? 18:59:49

Nu har jag städat min lägenhet!

2012-04-14 ? 12:16:59

Gårdagskvällen.


Champange & Pappas special räksmörgås.. <3


Innan jag promenerade över i regnet mot Humla..


Fredagsmys med Fideli.. Inget ovanligt alls..!


Sandra jag och Camiiiillla <3



Fideli och iskrossen, hon skulle göra mig en mohjito innan hon bladade :')

2012-04-14 ? 12:07:42

Mina små handdukar, vad har jag dom till?



Det är många av mina vänner som undrar vad jag har dom här små handdukarna till?
Och jag tänkte det kunde vara intressant för er att veta också? Kankse ni skaffar egna till och med?

Jag kallar dom för mina "ansiktshanddukar". När jag tvättat ansiktet vill jag ogärna torka mitt ansikte på handduken där man torkar sig efter man varit på toaletten. Och jag vill heller inte torka mig på mina handdukar som jag använder när jag duschat. För på dom vill jag inte råka få någon foundation eller en mascara fläck.

Så det som känns allra renligast och bäst är att ha separata handdukar till just ansiktet! Spelar ingen roll om dom får smink på sig eller inte. Jag slipper oroa mig för att handduken har varit någon annanstans. Och jag slänger dem i tvättkorgen när jag tycker att jag använt en tillräckligt, och hugger helt enkelt in på nästa.

Jag tycker att det är fantastiskt renligt och bra.
Och jag kommer alltid att ha mina ansiktshanddukar.
Dock funderar jag på att köpa lite snyggare...

2012-04-13 ? 13:00:15

it is a rainy day..

Det är en regnig dag och om en stund ska jag åka till stallet för att ta hand om syrrans pållar. Fideli följer ev med. Hoppas verkligen att hon gör det! Det är så jäkla tråkigt att vara där nere på Eke helt ensam.. Ska fodra, mocka och sen ta in Naranjo, helst rida honom också. Men då det är en regning dag så vet jag faktiskt inte om jag är så speciellt sugen på att rida. Jäkla Aprilväder!

Det vore roligt iaf om Fideli följde med till stallet.

2012-04-12 ? 21:15:27

Dagens Toddy <3

Idag när jag kom till stallet så möttes jag av en väldigt besynnerlig syn. Det stog en ljusgrå häst i Toddys box, jag trodde knappt mina ögon. Men när jag kikade efter lite noga så såg jag ju att det var Toddy! Han hade tagit ett lyxigt lerbad ute i hagen under dagen. Så jag fick slita häcken av mig för att få bort allt. Så nu är det jag som är grådassig istället...

Men sen när han var i ordningfixad och jag suttit upp och skrrittat fram lite, så jobbade jag honom på minimala volter åt båda hållen, böjde honom lite mer än nödvändigt så han verkligen blev som en banan igenom hela kroppen. Och sen flöt ridpasset bara på som en dans på rosor! Gjorde tempoväxlingar, övergångar, you name it! Han gick som en klocka idag och han var sååå fin! Han var så mjuk och följsam och jag hade kunnat rida i evigheter! Jag påminnde hela tiden mig själv cokså om min handställning. Och det gjorde verkligen susen! Fick berömm av en inne i ridhuset, han tyckte att Toddy var så himla fin idag! så sa han "det är nog antagligen för att du är så bra på att rida". Sånt gör mig verkligen så himla glad och motiverad, eftersom jag själv inte alls ser mig som någon superduktig ryttare.. Men diag gick verkligen Toddy som en dröm! Och vilka ökningar och minskningar jag gjorde i galoppen idag, det var helt amazing!

Min lillebror var med i stallet idag också, tillsamans med sin kompis Wilma. Och dom red på Bilbo. Dock så jäklades Bilbo med Ruben så himla mycket, så tillslut så frågade jag om jag fick sitta upp och rida lite på honnom. Så Wilma fick leda Toddy medans jag vänligt men bestämt visade Bilbo att jag menade allvar och att han skulle fram i trav. I början så testade han mig lite, men efter ett par minuter så gick det alldeles strålande, och sen kunde Ruben hoppa upp igen och kunde då trava honom utan problem. Ibland måste man visa hästarna att man verkligen menar allvar med det man ebr dem om, och det var verkligen så tydligt idag med Bilbo. Medans Ruben red så frågade jag om Wilma ville rida Toddy lite, så hon fick skritta och trava lite medans jag gick brevid. Och Toddy skötte sig exemplariskt!

För att sammanfatta dagens timmar i stallet idag finner jag inget bättre ord än.
- STRÅLANDE!





2012-04-12 ? 17:37:23

Tvätt & Toddy -torsdag idag!

Jahapp, så har man varit sjukt duktig och tvättat idag då! Behövdes verkligen! Dock fattar jag inte vart alla mina strumpor har tagit vägen?!? Just nu sitter jag och väntar på att Nina handdukar ska torka lite till och två av mina tjocktröjjor. Dom måste vara färdiga typ nu! ..för om 20 min kommer Pernilla och hämtar mig, och då ska vi åka till stallet <3

2012-04-11 ? 14:40:01

Fått ett kärleksbrev ;)

Är på jobbet och mamma ringde och sa att jag fått post. Ett handskrivet brev som var tjockt och med något mjukt i... Tvingade mamma att ta kort på det, vilket hon gjorde.. Och då kunde jag ju inte hålla mig längre, så jag sa till mamma att öppna det åt mig eftersom jag är på jobbet!

Det var ett litet fint handskrivet brev från en söt smålänning, och en stickad pryl! Och mamma är hämsk och vägrat mms:a bild på det! Så snacka om att jag är nyfiken nu.. Och jag slutar sent ikväll!!

2012-04-10 ? 21:27:44

Någon som ritat av mig möjligtvis? ;)

2012-04-10 ? 14:31:33

Regnigt

Är på jobbet. Det regnar idag, och har sån sjuk huvudvärk! Känns som om min hjärna sväller där innanför pannbenet.. Och den känns varm! Muntra miner idag, oh ja!

2012-04-09 ? 12:24:41

En katt hos mig <3

Mm vad jag längtar! Det här blev min allra sista natt ensam i lägenheten! Sen kommer socker faktiskt att dela den med mig :)! Det kommer bli så sanslöst mysigt!! En liten kissekatt här hos mig!!

Kan inte sluta tänka på att jag äntligen ska få hämta henne ikväll. men just nu ligger jag bara i min säng och samlar lite krafter för att gå upp och göra kaffe. Har egentligen varit vaken väldigt länge, men tycker det är så oförskämt skönt att bara ligga kvar i sängen och ha det bra!

Har dock en väldigt påstridig huvudvärk, men den beror nog på att jag inte druckigt kaffe ännu!


2012-04-09 ? 11:45:20

Socker

Ikväll efter jobbet ska jag åka och hämta den lilla prinsessan! Som jag längtar tills ikväll... Ååh! Socker kommer bli omhändertagen som en liten baby!

2012-04-08 ? 19:38:21

Kissekatt !!

Åh! Jag är så himla glad, jag kommer inte bo ensam länge till! Det är nämligen så att en vit liten kissekatt kommer att dela lyan med mig! Jag är så glad att jag snart spricker! Som jag har längtat efter en egen liten kissekatt.. Och nu ska det äntligen ske!

Förhoppningsvis så kommer hon redan i morgon. Men annars kommer hon någon annan dag i veckan. Måste försöka vaska fram en kattlåda bara! Vilket kanske inte är det lättaste en söndagkväll såhär haha :)! Men ska göra mitt bästa! Åh så glad jag är!!

Om jag går lov av dom som har henne ska jag visa er bilder på henne. Hon är så vacker!

2012-04-07 ? 21:25:48

Blä!

Åh jag e så sur! Fick inte åka med förra bussen! Men nu sitter jag iaf på nästa buss.. Fick sitta ute och vänta i 30 minuter i kylan.

Men antagligen så fanns det en anledning med det. Ska på 50års kalas, då jag lovat en vän det.. Dock så får jag en taxi betald sen. Så jag slipper typ 7st bussbyten! Hoppas på att det blir en kul kväll iaf :)

Såhär sur var jag när jag
väntade ute i kylan...

2012-04-07 ? 17:24:27

där ska jag bo!

2012-04-06 ? 18:53:27

Yesterday





Gårdags kvällen spenderades tillsamans med Humla och hennes vänner! Först bar det av till en studentskiva på GK vilket var enormt roligt! Men jag hade nästan glömt bort hur liten man är när man är 18 år.. haha! Jag har verkligen börjat känna mig gammal! Men efter ett tag så släpade Humla iväg med mig till ett annat ställe!

På ställe nummer två så stötte jag på min gamla lärare från högstadiet, vi stog och snackade en god stund och jag lovade honom att när jag är uppe bland stjärnorna. Dit jag siktar med andra ord så ska jag ringa honom och berätta det! haha!

En galen kväll, och jag är SÅ glad åt att Humla inte släpoade med mig på den där efterfesten!

2012-04-04 ? 23:49:58

puss

Damn.. Jag älskar mitt liv! Jag kan göra vad jag vill, när jag vill!
Allting är helt awsome, och våren är ju här!!

Jag är så glad åt att jag gjort som jag gjort, det har fått mig att leva upp igen!
Bloggtorkan är pga att jag har så otroligt mycket just nu. Men jag ska verkligen
göra mitt yttersta för att bli lite mera aktiv :)

2012-04-04 ? 22:40:02

Hjärta

2012-04-01 ? 22:22:39

Senaste tiden i mobilbilder..



jag har fått tillbaka min klänning av Fidde som jag hade glömt att jag hade haha ;)


Världens sötaste lilla trollunge, hade inte satt skorna på fel fot ;)!


Toddy kan då aaldrig vara seriös på kort.. *suck*


Världen bästa Toddy, detta passet gick hans jukt bra, men jag var som en klump gele...


När jag fick Orkidén av Mamma, man kan skymta min matsäck i spegeln till höger ;)


En spökbid på syrran från när vi lastade hela transporten full med hö! Såhär blir det när jag
använder blixten på min mobilkamera.. Sjukt störande, men man orkar inte av av skalet :P


Jag och min lilla ögonstens Odd Molly F, efter att syrran hade verkat hennes fötter <3


Syrran coh jag var på lunch coh fika hos våran krutgumma till mormor <3


Naranjo innan, jag & Naranjo, Syrran & Dojjan begav oss ut för att galoppa i spöregnet!


Innan jag och syrran drog ned på byn för ett glas vitt häromdagen!



Nya fräscha lakan.. Till bara mig <3



jag spelar HÅRT på wordfeud, coh äger sönder Robin!! <3



Riktigt jäkla söndagsväder.....


2012-04-01 ? 21:56:31

shit happens when you party naked!

Hujedamej sån kväll det var..! Vansinnigt roligt igår! Allt som inte borde hönt, hände. Allt var sjukt otippad och opalnerat och det är väl antagligen det som gör att det faktiskt blev så vansinnigt roligt! Jag är sjukt glad, sjukt lycklig. Och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med all den här glädjen?

Sen att man tydligen gått och blivit sms-torsk är ju inte dåligt det heller?
Det är också vansinnigt roligt! Jag är glad och nöjd och hoppas på att
livet forstätter i den här ljusa banan nu! För det är jag värd :)
..Och som dom säger, efter regn kommer solsken!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!