2012-02-02 ? 14:34:40

Bokklubben livsenergi

Hohoho!!! Igår så fick jag ett väldigt trevligt samtal av Jennifer, vilket ledde till att jag blivit medlem i en bokklubb som heter livsenergi. Man binder upp sig på att köpa EN bok om året, och kan avsluta medlemskapet när ssom hälst. När man går med får man välja två premier. Och jag valde en pendel i swarovskikristall och en bok + änglakortlek av Dooren Virtue. 



Änglarnas medicin + Änglakortlek
Läk dig själv och andra!

När Doreen besökte den grekiska ön Santorini blev hon kontaktad av en grupp kraftfulla änglar som kallade sig Atlantis änglar.

Därefter började ett fantastiskt, andligt äventyr där hon upptäckte hemligheterna bakom de läkningstempel som fanns i den förlorade civilisationen Atlantis. I den här boken avslöjar hon de unika lärdomar hon fick från denna källa av uråldrig visdom.

Utöver berättelsen om ett andligt äventyr är Änglarnas
medicin en referensbok med vetenskapliga studier, fallhistorier, metoder och tabeller som visar på vikten av kärlek och ljus när det handlar om läkning. Informationen ger ny tilltro och förståelse till alla som är intresserade av att läka sig själva och andra.


Du kan be din skyddsängel om vad som helst – inget är för litet eller stort, men du måste själv be om hjälp eftersom
änglarna inte får ingripa annars.

Änglarnas medicin är uppdelad i tre delar. Om du tycker om att läsa om andliga äventyr ur verkliga livet kan du börja med första delen. Här får du bland annat läsa om Doreens resa till Santorini, om hur hon under resan gjorde flera regressioner till tidigare liv och vad hon får veta om Atlantis.

Om du är mer intresserad av att läsa enbart om de olika stegen inom änglamedicin kan du gå direkt till bokens andra del som är helt självständig. Här får du lära dig den praktiska tillämpningen av att ”ljus + kärlek = läkning”.

Inom änglamedicinen ser man till hela människan, både den fysiska och psykiska. Du får läsa om många dramatiska fall av läkning som visar att den bästa effekten får du om du blandar flera av teknikerna i arbetet med ljus och kärlek.

När du arbetar med ljushealing är det viktigt med det ofiltrerade ljuset antingen det kommer från solen, månen eller stjärnorna. Du bör också veta vad du vill åstadkomma
innan du börjar. Det finns flera olika aspekter att arbeta utifrån som presenteras i boken. När det gäller kärlekshealing är det bland annat viktigt med tillit, medkänsla och tacksamhet.

I del tre presenteras de olika metoderna för läkning som Doreen nämnt i de två första delarna. Här får du mängder med tips på olika övningar som du kan använda eller anpassa till dina egna behov med hjälp av din skyddsängel.

Änglakortleken - 52 kort i fyrfärg
Den här vackra kortleken består av 52 spelkort och är speciellt framtagen för bokklubben Livsenergis medlemmar. Varje framsida har en unik änglabild som förutom bild även innehåller text om den avbildade ängeln och en särskild änglaaffirmation. Du kan använda Änglakortleken både som
en vanlig traditionell kortlek och för att få tillgång till den visdom, inspiration och kraft som änglarna äger och förmedlar. Oavsett hur du väljer att använda Änglakortleken kommer den att sprida mycket glädje, skönhet och harmoni!

 Jag längtar så otroligt mycket efter att mitt första paket ska komma med posten <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!