2012-02-11 ? 22:34:49

grannens psykadeliska technodunk!

Grannen högst upp har haft fest ikväll.. Dom har hoppat coh studsat coh sjungit med och spelat psykadelisk technodunk och någon form av dubstep på högsta volym med fruktansvärd bas! Jag är inte det minsta förtjust i sådan musik och jag kan helt klart säga att jag coh grannen har väldigt olika musiksmak..

Men mina spotifyminuter tog slut tidigare ikväll, så har ju iaf sluppit sitta i tystheten..
Dock så ledsnade jag ur totalt på grannesn musiksmak och bestämde mig för att ta en prommenad med Fiffi istället. Så att vi båda kunde få vila öronen från oljudet.

När vi väl kommer in genom porten, får jag syn på en mycket irriterad granne med mungipor som pekar rakt nedåt. Hon säger till mig att "nu ska du följa med mig in och få höra på hur det låter inne hos mig!" Jag står där med min lilla hund, högst förvånad med två blåa ögon som är vilt uppspärrade! Jag fattar helt plötsligt ingenting...

Strax går det upp ett ljus för mig, grannen tror att det är vi som har fest!
Jag förklarar lungt och fint för henne att det inte är som hon tror, att hon kan följa med mig upp en trappa. Hos oss spelas det ingen musik över huvud taget! Det är bara jag och hunden hemma, och inte låter vi högtalarna och basen stå och dunka medans vi är ute på prommenad?

Nu var det grannens tur att se både förvirrad och oförstående ut..
Och ljuset går även upp för henne, att det är grannen högst upp som spelar musik! Då ser hon genast lite lyckligare ut. Men strax därefter pekar mungiporna nedåt igen och hon går med bestämda steg upp för trapporna tikl grannen högst upp. Det förvånar mig att dom ens hörde att det ringde på dörren..

Men nu råder återigen frid och tystnad i huset.
Grannen och hennes fantastiskt söta lilla dotter kan nu somna lungt och skönt, och jag kan lyssna på musik via youtube. Och höra vad jag själv spelar! Och jag fick faktiskt beröm av grannen för att Fiffi är så lydig coh väluppfostrad. Samt att Fiffi fick sig några klappar av hennes söta dotter!

Skönt att hon fick reda på att det inte var vi som spelade haha!


                                                        Inte skulle väl vi föra oväsen en lördagkväll?
                 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!