2012-05-20 ? 02:18:11

snurrig dag.

Dagen startade inte alls enligt planerna idag. Planen var att Humla skulle pallra sig hit, och att vi skulle ta en kaffe på mitt berg. Men så blev det inte. Istället så tvingade jag pappa (som förövrigt inte förlåtit mig för härom dagen) att köra oss till tippen med massa skrot.

Humla skulle kasta en fåtölj och lite diverse, och jag skulle kasta en kartong full med massa skit. Så pappa hade inget annat val än att snällt köra oss till tippen. Humla tappade förövrigt brallorna när vi var där, på det mest osmidiga stället... Där det luktade satan! Humla äger inget skärp, därav att hennes gamla bagyjeans kanad ner ända till fotknölarna.

Humla bor högst upp, och det finns ingen hiss i hennes hus. Så medan vi kämpar oss upp för alla trapporna utrister hon "din pappa kör så himla chillat! ..Det märks verkligen att han har kört så himla mycket bil. Han lixom bara gliiiider fram..."

Jo altså, min pappa var ju taxichaufför i 10 år. Eller ja, hade ett eget taxiföretag.
så egentligen vore något annat jävligt konstigt.

Det blev iaf en jävla massa chillande hemma hos Humla i hennes bikupa. Vi drack en kaffe ute på balkongen och sen softade vi i soffan i timmar. Fidde kom även förbi en stund. Humla fixade naglarna och Fidde smörjde in mig i olivolja samtidigt som vi svullade brieost och kex. Anledningen till det kan vi ta i ett separat inlägg, någon annan gång.

Sen blev det dags för Fidde att tagga hem till sin snubbe. Och det blev även dags för mig och Humla att äta en romantisk middag på tu man hand.



                   

                   

                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!