2012-01-03 ? 04:57:04

Delade meningar och märka revir!

Näpp...
Nu har jag suttit och beundrat min vackra blogg tillräckligt. Dags att gå och sova istället, för att sitta och blänga på datorn. Är bara så sjukt nöjd att det är svårt att slita sig, speciellt när man vet att sängen är tom :'(.. Men i morgon är min kära karlslok här igen. Och förhoppningsvis kommer vi iväg till ikea då också.

Vet inte hur länge vi pratat om att åka till ikea... Hur länge som hälst?
Och det blir ta-mej-faan aldriv av haha! Hur är det möjligt?

Men jag kommer gå L-Ö-S när vi väl kommer dit.. Kommer köpa ljusstakar, ljus, påslakan, ja allt! Och juste, gardiner måste vi ju ha! Men först så gäller det ju att vi hittar en schysst soffa. Och det är ju faktiskt det viktigaste. Och sen, garderober. Men vi har kommit överens om att vi köper garderober om någon månad då vi har lite mera pengar. Tills dess får jag hålla mig till tåls i en byrå.... Vet inte riktigt om jag gillar den tanken riktigt. Gillar att kunna ha mina kläder hängandes på galgar.

Och sen ska jag försöka reda upp så allting är klart den här veckan. Eller ja, så klart det går att få det. Är ju ledig nu, och sen precis då vi flyttar kommer jag jobba som ett as igen. Så det är min kära karlslok och våran gemensamma vän Björn som kommer få måla om.. (och bära möbler) Mohahah...! Men eftersom mamma är hemma i morgon, så ska jag passa på att övertala henne om att börja sortera glas, bestik och talrikar som vi får ta med oss. Sen ska vi tydligen få massor av sånt av hans mamma också. Och han hävdar att dom har skoställ och sånt också, men jag är inte helt säker...

Gud.. Jag har ju aldirg gjort det här förut..? Åh, jag vet ju inte vad man kan behöva... Jo, dammsugare... men det kommer jag låna av mamma tills vi hittat den perfekta. Och mattor! ..Men jag fattar inte varför mattor måste vara så snuskigt dyra för. I alla fall sånna mattor som vi (jag) vill ha.. Men hallmattan nere hos mig ska jag ta med. Tror vi kommer få ha den inne i köket eftersom den är så pass lång.

Ska ju ta med mig en hel del andra grejjer också nere från mig. Så som min antika tvättmaskin, och ja den är antik på riktigt. Jag älskar den! Tyvärr kan man inte direkt säga att min kära karlslok är riktigt lika förtjust i den så som jag är. Men den ska med. Sen ska min tv hylla också följa med, tillsvidare. Den är inte heller min karlslok så förtjust i.. Sen ska min pall med också. Den har han inte klagat på iaf, tur det! Sen ska blomorna och blompedistalen med. 

Och så  måste jag köpa växter till mina krukor som ekar tomma, eftersom jag råkat ha ihjäl växterna som en gång bodde i dom. Riktigt fina krukor faktiskt, dom har jag fått av min moster Pia!  

Vi hade för övrigt en tvist igår kväll om mitt "hästhuvud" som jag har på väggen. Det är en fantastiskt söt liten pryl som jag köpte på Globen Internatonal Horse Show i november. Den gillar han i-n-t-e... Men även den ska med, för jag älskar den! ..Han säger att om vi hade haft en öppen spis, så hade den kunnat få följa med som virke... Men som sagt, även den ska med...!

Vi har lite delade meningar om hur vi ska inreda lägenheten osv. Han är livrädd att det kommer bli för tjejjigt, och lite gammaldags blandat med moderniteter. Vilket det absolut kommer bli om jag får bestämma helt själv! men det har ni nog redan förstått att jag inte får. Så det är tur att han inte sett byrån som jag ska få av syrran! 

Och på tal om hans rädsla över min inredningsmak så har han gått och paxat 3 gigantiska supermoderna tavlor. Och det har han gjort för att markera revir, det är jag alldeles säker på! ..Det är tydligen höghus och massa annat på. De är med all säkerhet heltsuveränt gjorda och galet coola, eftersom en konstnär som heter Bobby har målat dom, och han är verkligen helt vansinnigt duktig! Men jag vet inte riktigt om just de motivet passar ihop med mina möbler :(. Jag har dock inte sett dem ännu, så jag ska inte ta ut sorgen i förskott.

Juste, har jag berättat om filten som min pappa fick i julklapp av jobbet? Det är en helt fantastiskt mjuk och len filt osm jag lagt vantarna på. Pappa försvarade den med näbbar och klor, precis som han gör med allt som är hans och som jag lägger vantarna på. Men jag använde rmin kvinliga list som pappa inte har någon utav. Så såklart har jag vunnit. Jag gick tillväga såhär, jag lät den hänga på en av köksstolarna ända tills mamma hängde den på trappräcket. När den hängt där några dagar så lyfte jag ned den därifrån när jag försäkrat mig om att ingen såg mig. Sedan smög jag sakta ned för trapporna till min våning och la den på soffan. Pappa har inte fårgat efter den på säkert 2 veckor, så nu är den min! Och försvinner den kommer jag absolut att fråga efter den!

Oj jisses vad klockan har tickat på under tiden jag skrivit.
Bäst att jag kastar mig i säng så jag är pigg och fräsh i morgon.
Av någon anledning får jag känslan av att det komemr bli en lång dag i morgon...


Bjuder bara på en bild på mitt rum, som det typ ser ut i dagsläget bilden är fårn 2010.
Här ser man också min tv-hylla som han inte gillar men som ska med, och så pallen och blompedistalen. Men spegeln och mina tavlor ska också med. Och soffbordet har han envisats om att vi ska ta med.. För det gillar han tydligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!