2012-01-06 ? 15:23:14

Fiffi kan konsten att göra tvärnitar i luften!

Haha kom på en så rolig sak som Fiffi gjorde igår kväll! jag tränar lite allmän vardagslydnad med henne ute på våra prommenader. Hon går alltid lös med mig, om vi inte ska gå över vägar osv, då sätter jag på koppel på henne eftersom hon är så liten och jag absolut aldrig någonsin skulle riskera att hon blir överkörd!

Vi var påväg hem från statoil som vanligt, hon stannade fint när jag bad henne stanna, eftersom hon är snabbare på att ta sig upp för alla hundra trapporna som man måste gå upp för, för att komma hem till mig. Och väl utan för porten vet Fiffi att hon ska vänta på min signal, innan man får springa in i trapphuset!

Men et som var så vansinnigt roligt var att hon tolkade en vanlig utandning som att jag sa "varsågod" på grund av att hon var så ivrig. Och hon kastade sig frammåt för att springa in i full fart, då hon tycker det är det roligaste på hela prommenaden! Men mitt i språnget sa jag "App, app, app" Vilket betyder typ "vad gör du? jag sa inte att du fick gå än?".. Så hon försöker tvärnita i luften och när hon landar så glider hon lite frammåt och sen springer baklänges till utgångspunkten, utanför porten. Haha, det såg så vansinnigt roligt ut! jag höll på att garva ihjäl mig!

Sen gav hon mig en blick som betydde "sorry matte, jag är visst lite för ivrig så jag misstolkade dig!" Så stog hon lungt och snällt och väntade på den rätta signalen. Vilket jag gav henne ganska snabbt! Tycker det är så himla roligt att hon tycker det är så roligt att träna just det där. Och hennes lydighet visades verkligen upp igår! Klart att hon nonchalerar mig ganska ofta, med att skälla på främlingar och ibland inte stanna helt ordentligt. Men det viktiga är ju inte att hon stannar och väntar, utan att hon faktiskt väntar in mig när jag säger åt henne.
Min älskade lilla Fiffi <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!